Skip Navigation Links

Sefa Atakaş Anadolu Lisesi'nden Civelek'e ziyaret

Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri çevresinde İskenderun Belediye Başkanı Dr. Y

Dünya   A+a-

Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri çevresinde İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdürü Şükrü Palta, Din Kültür ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ömer Kartal, Okul öğrenci temsilcisi başkanı Yasemin Arslan ile Eda Çiçek ve Turgay Yeşilova hazır bulundu.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti bildiren Başkan Civelek, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bayramınızı tebrik ederim, yarınlarımızın emin adımlar attığını görmek bizleri coşkulandırıyor” dedi. Denizcilik eğitimi ve okul hakkında bilgi alan Başkan Civelek, “Sizlere tavsiyem hayatınızı bilinçli bir şekilde kurmaya çalışın. Zamanınızı ve vaktinizi düzenli bir şekilde harcamanız taraftarıyım. TV ve interneti bilgi kültürünü genişletecek şekilde kullanmanız gerekli. En büyük tavsiyem, Ulu Önderimizin kaleminden çıkan Nutuk adlı eseri mutlaka kütüphane nenizde yer bulsun. Başarılarınızı görmek gurur verici” şeklinde konuştu.

Başkan Civelek’e çiçek sunarak okullarına davet eden Okul Müdürü Palta, “Sizleri okulumuzda görmek istiyoruz, bizler İskenderun’dan gemilere kaptan göndermek için eğitim veriyoruz. Türkiye’de 6 kurum bizim gibi eğitim vermektedir. Çalışmalarımız sürmektedir. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı tebrik ederim” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Civelek, Okul Müdürü Şükrü Palta ve Din Kültür ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ömer Kartal’a anı tabağı, öğrencilere kalem hediye etti. Okullarında görüşmek üzere söz alan öğrencileri Başkan Civelek uğurladı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet