Skip Navigation Links

Atalar Kolejinde Birincilikler Arka Arkaya

Bu yıl birçok dalda birincilik alan Özel Atalar İlköğretim Okulu hemen hemen her hafta gelen sürpriz birinciliklerle büyük sevinç yaşadı. Bu konuda bi

Dünya   A+a-

 
 
 
Bu yıl birçok dalda birincilik alan Özel Atalar İlköğretim Okulu hemen hemen her hafta gelen sürpriz birinciliklerle büyük sevinç yaşadı. Bu konuda bir açıklama yapan Atalar Koleji Sosyal İşler ve Kültür Müdürü Jale DOĞAN şunları söyledi.
“Bizi hemen her hafta yeni bir birincilik haberi ile sevinç yaşatan öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Daha önce ilçe bazında yabancı dil alanında yapılan yarışmalarda ilçe birinciliği sevincimiz bu hafta ikiye katladı. Yarışmanın Hatay il bazındaki sonuçlarına göre 7nci sınıfta okuyan öğrencimiz Kaan Serdar ALPAGÜL il birincisi oldu.
Bu yıl ilk kez düzenlenen yabancı dil beceri yarışmaları zorlu mücadelelerle geçti. Hatay ilimizin dil anlamında daha da ilerleyeceğini umuyoruz. Ancak ilçemiz adına öğrencimiz Kaan Serdar ALPAGÜL ‘ün birinci oluşu bize ayrı bir gurur ve mutluluk verdi. Ayrıca 4ncü sınıf öğrencimiz Can Aras UYAR ile 8nci sınıf öğrencimiz Ödül ÖZÇELİK il ikincisi olarak ayrı bir sevinç yaşattılar. Üç öğrencimizi ve öğretmen arkadaşlarımızı, ailelerimizi kutluyoruz. İnşallah bu başarıyı SBS ye de taşıyacağız.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet