Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Muhteşem Gala Gecesinde Yıldız Yağmuru

İskenderun’un sevilen simalarından bestekâr sanatçı İhsan Akpınar, ikinci albümünü muhteşem bir Gala gecesi ile tanıttı.

Muhteşem Gala Gecesinde Yıldız Yağmuru

Magazin   A+a-

 Sözü ve müziği tamamen kendisine ait olan 8 Arapça müzik eserinden oluşan ‘Mecnune’ adlı albümünün tanıtım gecesinde müzik sektörünün yıldız isimleri de geceye katılarak Akpınar’a destek verdiler.
İskenderun Copia Restaurant’ın denize nazır yazlık bahçesinde gerçekleştirilen gecede, yeni şarkılarını seslendiren İhsan Akpınar, sanata ve sanatçıya desteğin gerekliliğine ve bölge olarak yönetici ve yetkililerin de kendi bölgelerindeki sanatçılara destek vermesi gerektiğine vurgu yaparak kendisini destekleyenlere teşekkür etti. Kültür bakanlığından onaylı, tamamı Arapça ve kendisine ait olan şarkıları beğeniyle dinlenen Akpınar, konuklar tarafından ayakta alkışlandı.
Gala gecesinde eğlenceli geçen programın sunuculuğunu bölgemizin sevilen sesi, Güneyin İncisi Emirhan ile Leycan birlikte yaptılar. Meslektaşı, hemşerisi İhsan Akpınar ile her zaman yakın dost olan ve dayanışma içinde olan Emirhan, sahnede seslendirdiği eserlerle geceye renk kattı. İstanbul’dan gelerek Gala’ya destek veren, Son Işık Müzik yapım şirketinin sevilen yıldız sanatçıları, Popstar Armağan Uzun, Selahattin Özdemir, Şafak Sönmez ve Okan Okay sahne alarak seslendirdikleri eserlerle davetlilere müzik ve şiir ziyafeti sundular.
Gecenin sonunda Galaya destek veren ve geceye bizzat katılan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya, İstanbul’dan gelerek İskenderunlu sanatçıların yanında olduğunu gösteren, tüm sanatçıların gönül dostu, sevilen işadamı Zeki Sincar’a, Son Işık Müzik yapım şirketi sahibi, prodüktör Engin Işık’a, Mega Medya Grubu yönetim kurulu Başkanı ve İskenderun Turizm Derneği başkanı Sabahattin Uygun’a, Arsuz İşadamları Derneği başkanı Adnan Ağır’a, Aranjör İbrahim Karadağ’a ve konuk sanatçılara desteklerinden dolayı günün anısına teşekkür plaketleri sunuldu.
Gecenin geç saatlerine kadar neşe ve keyifle devam eden muhteşem Gala’nın sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafları çekildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar