Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Emniyet’ten Dolandırıcılara Aman Yok !

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere

Emniyet’ten Dolandırıcılara Aman Yok !

Gündem   A+a-

gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürüldü.
 
Bu doğrultuda;
 
Nitelikli Dolandırıcılık ile Kamu Kurum ve Kuruluşları Zararına Nitelikli Dolandırıcılık Suçları kapsamında İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince icra edilen çalışmalar neticesinde,
 
İskenderun Barbaros Mahallesi’nde bulunan bir adresin arka tarafında çeşitli marka ve ebatlarda ruhsatsız tıbbi ilaç deposunun bulunduğu ve yasa dışı olarak ilaç satışı yapıldığı yönünde alınan istihbarat doğrultusunda ilgili/yetkili merciden arama ve el koyma izni almak suretiyle söz konusu adrese operasyon gerçekleştirilerek, 1742 adet tıbbi ilaç ve medikal malzeme ele geçirilmiş olup, Suriye uyruklu M.S.E. isimli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.
 
İskenderun Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan bir adreste Suriye uyruklu doktorlar tarafından Suriye uyruklu hastaların muayene edildiği ve tedavi için ilaç yazdıkları yönünde alınan istihbarat doğrultusunda ilgili/yetkili merciden arama ve el koyma izni almak suretiyle söz konusu adrese operasyon gerçekleştirilerek, 1553 kutu, 395 Blister (kutusu olmayan açılmış ilaç), 433 adet tıbbi ilaç ele geçirilmiş olup, bu adreste çalışan Suriye uyruklu A.E. ve A.A. isimli şahıslar hakkında yasal işlem yapıldı.
 
Konu ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülmekte olan adli süreç devam etmektedir.
 
İskenderun’da başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş