Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Çeşitli Programlara Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarının yanı sıra, diğer zamanlarında kentimizde ve bölgemizde düzenlenen

Başkan Seyfi Dingil Çeşitli Programlara Katıldı

Yerel   A+a-

çeşitli etkinliklere, açılışlara, programlara, taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerine katılarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyor.
Başkan Seyfi Dingil ilk olarak 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıtı arkasında bulunan iskelede şehit denizciler anısına denize çelenk sunulması programına katıldı.
Ardından protokol üyeleri ile birlikte tekne gezisine katılan Başkan Seyfi Dingil, deniz sahasında lazer ve optimist dallarında yelken gösterini izledi.
Son olarak Anıt Alanı’nda uçurtma şenliği, yağlı direk yarışması, yüzme yarışmasını izleyen Başkan Seyfi Dingil, spor tesislerinde deniz ticaret odası tarafından düzenlenen sportif karşılaşmalarda dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.
Başkan Seyfi Dingil daha sonra kentteki açılış, taziye, düğün ve nikâh törenlerine katıldı.
Halkımız İle İç içeyiz
Her zaman halkın içerisinde olduklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, “Bizler her zaman halkımız ile birlik ve beraberlik içerisindeyiz. İyi günde kötü günde birlikteyiz. Belediye başkanları olarak her zaman halkımız ile iç içeyiz. Gerçekleştirdiğimiz programlarda belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler veriyor, halka hizmet noktasında görüş, öneri ve talepleri diniyoruz” diye konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet