Skip Navigation Links

Ankara’ya Tek Vekil Gidip Çift Vekil Döneceğiz !

MHP Hatay Milletvekili İbrahim Gül, seçim gecesi sandıkta kazandığı milletvekilliğinin

Ankara’ya Tek Vekil Gidip Çift Vekil Döneceğiz !

Politika   A+a-

 yurtdışı oylarıyla elinden alınmak istenmesine binlerce taraftarıyla birlikte isyan etmeye devam ediyor.
MHP Hatay Milletvekilleri İbrahim Gül ve Lütfi Kaşıkçı, İskenderun Çok Katlı Otopark yanında gelişmelerle ilgili bilgi vermek üzere basın açıklaması yaptılar.
Basın açıklamasına yüzlerce vatandaş, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy da destek verdi.
MHP Hatay’ın tüm ilçe ve ocak başkanlarıyla birlikte tek yürek olduğu basın açıklamasında sert ifadeler kullanan İbrahim Gül, öncelikle taraftarlarından özellikle sosyal medyada kırıcı ifadeler yazmamalarını istedi.
Ankara’da YSK sürecinde genel başkan Devlet Bahçeli’nin de desteğiyle tüm itirazlarını yapmaya hazır olduklarını belirten İbrahim Gül, Ankara’ya tek vekil gidip çift vekil olarak döneceklerini söyledi.
Tüm seçim sürecinde Cumhur İttifakına sadık kalarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy istediklerinin altını çizen İbrahim Gül, milletvekilliğinde MHP’ye verip de cumhurbaşkanlığında vermek istemeyenlere “O zaman bana da oy vermeyin” dediğini binlerce partilinin önünde bir kez daha aktardı.
AK Parti’ye ağır ifadelerle yüklenen İbrahim Gül, “Kendinize güveniyorsanız tüm sandıkları açalım. Eğer oy sayımlarında AK Parti’nin beşinci milletvekili çıkarsa elini kaldırıp hayırlı olsun deriz. Biz açılan az sayıda sandıkta dahi MHP’nin hanesine oy yazdırmayı başardık. “ dedi.
İbrahim Gül, 24 Haziran sabaha doğru Antakya adliyesinde kendisine “oyların yüzde 97’si sayıldı ve milletvekili seçildiniz. Sayılmayan yüzde 3 oyun tamamı AK Parti’ye çıksa sonucu değiştirmez” dendiğine vurgu yaptı. MHP İl Başkanının sabaha doğru 04.30’a kadar Antakya adliyesinde olduğunu, adliyenin kapılarının kapanmasının ardından MHP Hatay il başkanlığına gittiğini belirten Gül, “Ne olduysa 04.30’dan sonra oldu. Adliyeye o saatten sonra kim gitti. Adliyenin kamera görüntüleri bunları ispatlar” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet