Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hakkımızı Söke Söke Alacağız !

MHP ile AK Parti arasındaki milletvekili sayısı kriziyle ilgili itirazı kabul edilen ilçelerde oy sayımları devam ediyor.

Hakkımızı Söke Söke Alacağız !Web
TV

Politika   A+a-

 MHP Hatay Milletvekilleri Lütfi Kaşıkçı ve İbrahim Gül, MHP MYK üyesi Bahadır Alperen’le birlikte İskenderun Adliyesi karşısındaki Prime Mall AVM önünde kalabalık partili grubuna ve gazetecilere gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundular.
İbrahim Gül taraftarlarının kararlılıklarını ortaya koyan tezahüratları ise basın açıklamasına damgasını vurdu.
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, İbrahim Gül’le birlikte iki Hatay milletvekili olarak Ankara’ya gideceklerini belirtirken, yaz sıcaklarında Ramazan ayında Cumhur ittifakına sadık kalıp, ittifakın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için oy istediklerine dikkat çekti.
MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen de yaptığı konuşmada, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de Hatay’daki krizin yakın takipçisi olduğunu belirterek, hukuk çerçevesinde sonuna kadar mücadeleyi sürdürerek, Kaşıkçı ve Gül’le birlikte Ankara’ya gitme arzusunda olduğunu söyledi.
Milletvekilliğinin düşürülmesinin söz konusu ve mümkün olmayacağı vurgusuyla taraftarlarına seslenen İbrahim Gül de, Hatay’dan 2 milletvekili olarak Lütfi Kaşıkçı ile birlikte Ankara’ya gideceklerinin altını çizdi.
 
MHP Hatay Milletvekili İbrahim Gül açıklamasında şöyle dedi;
Seçim günü şahsım ve MHP’nin Hatay İl Seçim Kurulu’nda görevli olan Hukukçu arkadaşlarla birlikte saat 23:45 de YSK’nin ekranından oyların açılmış oranı %99.7 iken aldığımız ekran görüntüsü orada bizzat diğer siyasi partilerin temsilcileri ve bununla birlikte Milletvekilimiz Lütfü Kaşıkçı orada bulunmaktaydı ve Hatay seçim kurulu başkanı yani görevli olan hakimlerimiz de oradaydı ve onların gözünün önünde aldığımız ekran görüntüsündeki dış oylarında eklenmiş olduğu ekran görüntüsünden sonra yapılan hesaplamalarda MHP bin 770 küsür oyu ile 2. Vekilini kazanmış durumdaydı. Bu ne demek Adalet ve Kalkınma Partisi eğer bizim 2. Milletvekilimizi alması gerekiyorsa alabilecek hakka sahip olması için bin 775 yapılmalıydı. Yaklaşık 7 bin 700 küsür oy farkla bizzat seçimi almış durumdaydık ve ikinci günü hemen sabahı oradan çıktık biz Antakya Adliyesine sonuçları tekrar ekran görüntüsü aldık ve İskenderun’a geldim, diğer gün sabah adliyenin önüne gittim kapısı açılıncaya kadar bekledim, açıldıktan sonra seçim müdürlüğüne gittim sonuçları almak için resmi imzalı dilekçe verdim ve bana verilen dilekçe karşılığında da oylarımız 8 bin farkla kazanmış durumdayız. Fakat düşen oyların etkisi ile kazandığını iddia edenler ellerinde resmi bir veri yok, hiçbir şekilde önümüze koydukları bir rakamda yok. Bundan dolayı tüm ilçelerdeki sandıkları itiraz ettik. Orada yapılan yanlışların tamamını düzeltilmesi için çalışıyoruz. Birçok ilçede sonuçlar aldık, sonuç alacağımız ve beklediğimiz ilçelerde var. Bununla birlikte MHP genel başkanımız başta olmak üzere genel merkezdeki tüm hukukçularımız ilgilenmekte ve ben inanıyorum inşallah netice alarak Hatay’dan MHP’nin 2 Milletvekili sizlerinde desteğiyle Ankara’ya göndereceğiz.
Hakkımızı Söke Söke Alacağız ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş