Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP'den Grevdeki Befesa Çalışanlarına Tam Destek

Geçtiğimiz günlerde Çelik-İş Sendikasının aldığı bir karar ile greve başlayan Befesa Silvermet Fabrikasında çalışan işçilere MHP'den tam destek geldi.

Gündem   A+a-

 
MHP’den Grevdeki Befesa Çalışanlarına Tam Destek
 
Geçtiğimiz günlerde Çelik-İş Sendikasının aldığı bir karar ile greve başlayan Befesa Silvermet Fabrikasında çalışan işçilere MHP’den tam destek geldi.
Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül, Türkiye’yi ucuz işçi cenneti gibi görenlerin karşında olduklarını belirterek,”Buradaki haklı mücadelemiz şimdiden büyük bir etki yarattı. Kentten ve yurt içinden yüzlerce destek mesajı alıyoruz. Bu mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Burası ağır sanayi. İşçi ücretlerinin de o oranda olması lazım” dedi.
MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül ise haklı mücadelelerinde çalışanların yanlarında olduklarını belirterek,”Biz yabancı şirketlere karşı değiliz. Ancak çalışanlarında hak ettikleri ücretleri vermesinler. Emek en yüce değerdir. Çelik-İş Sendikası haklı bire davada mücadele ediyor. Bizlerde bu alın terinin davasında sonuna kadar onlarla birlikteyiz” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül, MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül, sendika yöneticileri ve fabrika çalışanları toplu bir şekilde halaylar çekip oyunlar oynadılar.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar