Skip Navigation Links

Kaybolan Gençlik Sahne Almaya Devam Ediyor

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakfının Mobil Tiyatro aracı ile düzenlenen tiyatro gösterisi İskenderun Mithat Paşa İlköğretim

Dünya   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakfının Mobil Tiyatro aracı ile düzenlenen tiyatro gösterisi İskenderun Mithat Paşa İlköğretim Okulunda sahne aldı.
15 Haziran 2010 Pazartesi akşamı Mithat Paşa İlköğretim okulunda sahnelenen oyunu İTSO VAKFI Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali İnan ve Eşi Fetva İnan izlerken vatandaşlar büyük bir merakla seyretti.
Gösteri Sanatları Merkezi İskenderun Şehir Tiyatrosu oyuncularından Hüseyin Sayın,Çetin Yıldırım,Mehmet Tocan,Oktay Sarıbay ,Seval Acar,Melike Oral’ın sahnelediği ve parçalanmaya yüz tutmuş bir ailenin gençlerinin alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklara nasıl bulaştığı ve aile fertlerinin düştüğü zor durumların anlatıldığı oyun büyük beğeni topladı. Oyunun bir bölümünde
Zaman zaman izleyicilerin duygulandığı bazen de güldüğü ama topluma mesajın net olarak verildiği oyun Türk Aile yapısının korunması için aile büyüklerine ve gençlere çok önemli mesajlar verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet