Skip Navigation Links

Oy tercihini böyle duyurdu ve ihraç edildi !!!

İskenderun Belediyesi’nin AK Parti’li meclis üyesi Osman Mesci’nin partisiyle ilişkisi kesildi.

Oy tercihini böyle duyurdu ve ihraç edildi !!!

Politika   A+a-

 Sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde MHP’ye oy vereceğini açıklayan Osman Mesci’nin partisiyle alakasının kesildiğini, jet hızıyla alınan kararla AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili sosyal medya hesaplarından duyurdu.
Osman Mesci sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yaptıktan sonra partisiyle alakası kesildi:
Ben ADALET ve KALKINMA PARTİ si İSKENDERUN Belediye Meclis Üyesiyim. ALLAHIMA bin şükür ÜLKÜCÜYÜM. Oyumu merak eden dos ve arkadaşlarımdan devamlı telefonlar alıyorum. Buradan açık ve seçik söylüyorum.İTTİFAKA sayğılıyım. CUMHURBAŞKANLIĞIN da oyum inandığım ve güvendiğim ADALET ve KALKINMA PARTİSİ adayı sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN a; Milletvekilinde de MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ne. BU memleketin bu iki PARTİ ye de ihtiyacı var diye düşünüyor ÜLKÜCÜ kardeşlerimize İTTİFAK a uyalım diyor hepsine SAYGILARIMI sunuyorum.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, Osman Mesci’nin yaptığı seçim tercihi paylaşımının ardından jet hızıyla partinin kararını şu cümlelerle duyurdu:
Sn. Osman Mesci 24.06.2018 Tarihinde Yapılacak Olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Partimizce Verilen Görevine Son Verilmiştir.
"KAMU OYUNA SAYGI İLE DUYURULUR."
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet