Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Babamın da vasiyeti var: “Memleketime Hizmet Etmek İstiyorum”

CHP Hatay Milletvekili adayı AV. Suzan Şahin memleketi Payas ta çalışmalarına devam etti.

Babamın da vasiyeti var: “Memleketime Hizmet Etmek İstiyorum”

Politika   A+a-

 Payas ta esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretlerinin yanı sıra Kastamonulular derneği ,Küçük sanayi sitesi ve mega demir tesislerini ziyaret eden Şahin İftar programında ise Muhtarlarla bir araya geldi.
 
Payasta yaptığı ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Şahin ziyaretleri sırasında yaptığı değerlendirmelerde şu görüşlerini kamuoyu ile paylaştı:
“ Payaslı hemşerilerim Bir kültür merkezimiz yok burası bir narenciye memleketi bir narenciye tesisimiz yok. Mezbaha nemiz yok. Doğru düzgün parklarımız, doğru düzgün sokaklarımız gençlerimizin gideceği bir kültür merkezimiz hiç bir şey yok burada. Ama ben söz veriyorum. İster iktidar olalım, ister olmayalım ben bu söylediklerimi bu memlekete getireceğim.
 
Çünkü çoluğum yok çocuğum yok paraya pula ihtiyacım yok beni bilir, tanırsınız; haramda da gözüm yok.
Başkaları gibi aşını haramdan, gücünü makamdan alanlardan da değilim. Ben öyle makam gücüyle hareket eden ailenin de çocuğu olmadım hiç.
Babamın da vasiyeti var: memleketime hizmet etmek istiyorum.
Ölümlü dünyada benim bu insanlara bir faydam olsun istiyorum. Lakin eğer millet bu hemşerilerim beni bu sandıktan az oyla gönderirse mezarda aynı yerde yatacağız hepinizle. Hepinizle öbür dünya da kök söktüreceğim.
Yalnız bu isin duygusal kısmı ben burada bu sıfatla bulunmaktan çok keyif alıyorum. Onur duyuyorum. Buradaki her memleketlimin de benimle gurur duyduğundan eminim. Herkesin üzerine düşen görevi yapacağından da eminim. Ama ikinci sırada nasıl olsa gider diye lütfen düşünmeyin sandıkta ki oylar bu memleketin bana gösterdiği itibar olacak. Bu memleket benim için önemli. Surdan bu kadar almışım buradan bu kadar almışım. Önemli değil ama payas tan alacağım oy benim için çok önemli. Payas, beni sahiplenmeli, ben Payas'ı. Bunun dışında da memleketin bir sürü sorunları var. Hepinizin malum olduğu gibi. Bu ülke de herkes mutsuz.Esnaf mutsuz, çiftçi mutsuz, öğrenci mutsuz, işçi mutsuz, öğretmen mutsuz, Kadın mutsuz, emekli mutsuz.
Hepiniz muhtarsınız.
Ben biliyorum ki her partinin seçim bildirgelerini okudunuz. CHP’nin bildirgesinde bugün Türkiye’nin tüm sorunlarına ait cözüm önerileri var. Ben bunları anlatıyorum Aday arkadaşlarım anlatıyor Muharrem ince anlatıyor.
Elinizi vicdanınıza koyup oy verin
16 yıldır ülkenin ve bölgenin hiç bir sorununu çözmeyenlere oy vermeyin artık yeter deyin.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş