Skip Navigation Links

MKÜ'de Bilim Çıtası Yükseliyor

Mustafa Kemal Üniversitesi'nin açtığı Yüksek Lisans programlarına 2009-2010 dönemi için çok sayıda öğrenci başvuruda bulundu.

Dünya   A+a-

Mustafa Kemal Üniversitesi’nin açtığı Yüksek Lisans programlarına 2009–2010 dönemi için çok sayıda öğrenci başvuruda bulundu.

Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve Sağlık Bilimleri Enstitülerinde Yüksek Lisans eğitimi yapılıyor. Bu yıl Yüksek Lisans programlarına toplam 658 öğrenci başvurdu. Başvuruların fazlalığı nedeniyle bir değerlendirme yapan Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Şerefettin Canda; Üniversitenin bilim düzeyinin yükselmesinin bir göstergesi olduğunu belirterek. “Önümüzdeki öğretim yılında Lisans ve Yüksek Lisans programlarımızı tercih eden öğrencilerin sayısı beklenenden fazla olmuştur. Bu, başvuru çokluğu üniversitemizin akademik düzeyinin yükseldiğini gösterir. Bundan Dolayı Üniversitemize yüksek düzeyde başvuru gerçekleşmiştir.

Üniversitemizin bilim üretir duruma gelmesi için başta akademik kadromuz olmak üzere eğitim teknolojimize sürekli yatırım yapmaktayız. Önümüzdeki yıllarda bilimsel çalışma alanında, bilimsel yayınlarda daha iyi noktalara geleceğiz. Çünkü üniversitemizin akademik kadrosu genç bilim insanlarından oluşmaktadır. Bilim uzun soluklu bir çalışmayı gerektirir.
Genç öğrenci arkadaşlarımıza üniversitemizi tercih ettikleri için teşekkür eder yeni eğitim döneminde tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet