Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bekbele'de İbrahim Gül Rüzgarı Esti

Milliyetçi Hareket partisi Hatay Milletvekili adayları ramazan dolayısıyla çalışmalarını gecede sürdürüyor

Bekbele'de İbrahim Gül Rüzgarı Esti

Politika   A+a-

 Milliyetçi Hareket partisi Hatay Milletvekili adayları ramazan dolayısıyla çalışmalarını gecede sürdürüyor. İskenderun MHP Belediye Meclis üyesi Osman Çolak tarafından Bekbele mahallesinde MHP milletvekili Adaylarını vatandaşlarla buluşturdu.
Gerçekleştirilen toplantı vatandaşların yoğun katılımıyla gece mitingine dönüştü. Bekbele Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Milletvekili Adayları İlhami Boşça, Orhan Mursaoğlu, İbrahim Gül ve Kadın kolları ve Ülkü ocakları Başkanları da katıldı. Mahalle sakinlerinin coşkulu karşılamalarıyla alana gelen MHP milletvekili adayları vatandaşlarsa kucaklaştı. Açılış konuşmasını Yapan MHP İskenderun ilçe Başkanını Turan Bozkurt Türkiye 24 Haziranda yapılacak olan genel seçimlere giderken MHP olarak çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Ülkemizin ve Devletimizin he daim yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceği dedi.
Daha sonra MHP milletvekili adayı Orhan Mursaloğlu yaptığı konuşmasında 24 Haziran hepimizin bayramı olacak bu bayrama hepimiz hazırız diyerek sözlerine başlayan Mursaloğlu Türkiye büyük bir saldırı içerisinde bu nedenle bir tarafta memleketin selameti için dik duran iki parti, diğer tarafta ise memleketi peşkeş çekmeye hazırlanan tüm partiler var dedi.
MHP Hatay milletvekili İlhami Boşça ise yapılacak olan gelen seçimde hepimizin çok iyi çalışması gerekiyor. Çünkü bu seçimde ülkemizin bizlere daha çok ihtiyacı var dedi.
MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül’ün konuşması Memleket çocuğu İbrahim Gül diye sloganlarla kesildi.
Vekil adayı Gül, Biz bu memleketin evlatlarıyız. Bugün bu yola çıktık. Memleket, Bayrak, vatan hepimizin bekası ve gelecek nesillerin bekası diyerek bir yola koyulduk. Mücadele ediyoruz dilimizin döndüğünce mücadelemizin önemini herkese anlatıyoruz. Bu mücadele diğer seçimlerdeki gibi oy çok fazla alayım makamı ben kapım mücadelesi değil. Bu mücadele Devletin ve milletin bekası diyerek yola çıkan üç lider cumhur ittifakı adı altında seçime gidiyorlar. Bu ittifakı oy tasası mevki makam tasasıyla kurmadı parti liderlerimiz. Bu liderler 15 Temmuz da yaşananları gördü. Arkasındakileri tanıdı ve bildi. Bundan sonraki senaryonun da devamını onlar hepimizden çok daha iyi biliyorlar. Bu nedenli o gün bir araya gelen ve kol kola giren bizler yukarıya bir işaret verdik. Ülke tehlikeye girdiğinde ülke, Bayrak ve inançlarımız tehlikeye girdiğinde bu tabanlar bir araya geliyor. Sizde bir olu dirlik olan ve bu zevatlara meydan vermeyin dedik ve cumhur ittifakı hepimizin birli içerisinde ve emekleriyle kuruldu.
Yani bir birlerine benzemeyen, amaçları ayrı politik birlikteliği olmayan geçmişti hiçbir araya gelmeyecek dediğimiz insanların bir araya geldiği ittifak gibi değil bizim ittifakımız bu nedenle ülkemizin bizlere ihtiyacı olduğu için sizlerden destek bekliyoruz dedi. Yağmura rağmen devam eden miting sırasından vatandaşlara tatlı ve içecek ikram edildi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar