Skip Navigation Links

İbrahim Gül:'Desteklerinizi Bekliyorum'

MHP Hatay Milletvekili Adayları Gül, Mursaloğlu ve Boşça İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ni Ziyaret Etti

İbrahim Gül:'Desteklerinizi Bekliyorum'

Politika   A+a-

 İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ne MHP Hatay Milletvekili Adayları İbrahim Gül, Orhan Namık Mursaloğlu, İlhami Boşça, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve teşkilat üyeleri nezaket ziyaretinde bulundular.
MHP Hatay Milletvekili Adayları ve ilçe teşkilat yönetimini, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.
Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette yapılacak seçim çalışmaları münasebetiyle Milletvekili adayları İbrahim Gül, Orhan Namık Mursaloğlu ve İlhami Boşça İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yönetimine çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül “Takdir edersiniz ki aday olmadan öncede siyasi hayatımda memleketimizde sizler gibi güzel dostlar ve büyüklerim ile bir araya gelerek bazı çalışmalar içerisinde olmaya çalıştım. Bugün de aynı performansla yoluma devam edeceğim. Hatay’ımıza ve şehrimize hayırlı hizmetler yapmak için elimden gelen tüm gayreti sarf edeceğim. Halkın içerisinden gelen biri ve şehrin sorunlarını çok iyi bilen siyasetçi olarak bu göreve talip oldum. Desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu “Ziyaretinizden dolayı çok memnuniyet duyduk. Seçimi kazanmanız durumunda Ülkemize, Hatay’a ve İskenderunlu olarak şehrimize hayırlı hizmetlerde bulunmanızı temenni ediyoruz. Seçimlerimizin ülkemiz ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz” diye değerlendirmelerde bulundular.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet