Skip Navigation Links

Bir Daha ki Ziyareti Milletvekili Olarak Yapacağım…

İskenderun MHP Teşkilatı 8. Gün Haber Web TV’yi ziyaret ettiler.

Bir Daha ki Ziyareti Milletvekili Olarak Yapacağım… Web
TV

Politika   A+a-

 MHP Hatay Milletvekili Adayları İbrahim Gül, Orhan Mursaloğlu ve İlhami Boşça, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ve de meclis üyeleriyle birlikte 8. Gün Haber Web TV’yi ziyaret ettiler.
Enerjisi yüksek bir seçim kampanyası ile hızlı ve emin adımlarla ilerleyen MHP Milletvekili Adayları İbrahim Gül, Orhan Mursaloğlu ve İlhami Boşça, tabanda ciddi bir teveccüh gösterilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ve 24 Haziran günü sandıklarda MHP’nin farkının hissedileceğini belirttiler.
MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, 24 Haziran’dan sonra milletvekili olarak teşekkür ziyaretlerini yapacağını belirterek, MHP’nin TBMM’de çok güçlü bir şekilde temsil edileceğine inancını ifade etti.
Sandıktan çok farklı bir MHP çıkacağını belirten Gül, ortak cumhurbaşkanı adayına rağmen, milletvekili seçimlerinde MHP’nin farkını herkesin göreceğini söyledi. 24 Haziran sonrası parti rozetini çıkaracağını ifade eden İbrahim Gül, Hatay’ı bütünüyle kucaklayan bir milletvekili profili ortaya koyacaklarına dikkat çekti.
MHP Hatay Milletvekili Adayı İlhami Boşça da yaptığı açıklamada, Cumhur ittifakının güçlü bir şekilde 24 Haziran sürecini sürdürdüğünü belirterek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin AK Partili bazı adaylara yönelik sert açıklamalarının karşılık bulduğunu, ittifakın güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini söyledi.
Milletvekili Adayı Orhan Mursaloğlu da, seçilecek bir beşinci sıra adayı gibi çalıştığını ve kazanacağından emin olduğunu ifade etti.
MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt da yaptığı açıklamada, gitmedik yer, basmadık kaldırım taşı ve sıkmadık el bırakmadıklarını belirterek, “Hiçkimse MHP üzerinden siyaset yapmasın, MHP kendi siyasetini yapar” dedi.
Bir Daha ki Ziyareti Milletvekili Olarak Yapacağım…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet