Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sıcak Havada Koşmaktan Yorulan At Cadde Ortasında Telef Oldu

Atın telef olmasını rahat tavırları ile izleyen sahibi görenlere 'pes' dedirtti

Sıcak Havada Koşmaktan Yorulan At Cadde Ortasında Telef OlduWeb
TV

Dörtyol   A+a-

 Hatay’ın Dörtyol ilçesinde sıcak havada koşturulmaya dayanamayan at aniden yolun ortasında yere yığılarak telef oldu. Atın sahibinin rahat tavırlarına çevredekiler tepki gösterdi.
İddiaya göre, sıcak havaya aldırış etmeyen bir şahıs, atlarından birini dört tekerlekli atlı arabasına, diğer atı ise atlı arabanın arkasına bağladı. Arabanın arkasına bağlı olarak götürülmeye çalışılan at, Numuneevler Mahallesi Çaylı Caddesi Atatürk Parkı civarından geçtiği sırada aniden yere yığıldı. Atın yere düştüğünü gören vatandaşlar yardıma koştu. Üzerine soğuk su dökülerek serinletilmeye çalışılan at bir daha ayağa kalkamadı.
Oldukça rahat tavırlarıyla atının telef olmasını izleyen şahıs ise “Bu devirde insan bile aniden ölüyor, Allah’tan geldi ne yapalım onun da eceli buradaymış” dedi. Atın sahibinin bu sözleri bazı vatandaşların tepkisine neden oldu.
Telef olan at, Hatay Büyükşehir Zabıta ekipleri tarafından iş makinesi yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılarak götürüldü.
Etrafına neşeli tavırlar sergileyen atın sahibi diğer atının çektiği arabasının üzerine binerek atını koşturarak gözden kayboldu.
 
 
 
 
Sıcak Havada Koşmaktan Yorulan At Cadde Ortasında Telef Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar