Skip Navigation Links

Arsuz’da Joker Kafe Vip Zamanı…

Arsuz’da deniz-kum- güneş, serinleten gecelerde eğlence için Joker zamanı… Arsuz’da Mutlaka Joker’iniz olmalı…

Arsuz’da Joker Kafe Vip Zamanı…  Web
TV

Yaşam   A+a-

Arsuz’da deniz-kum- güneş, serinleten gecelerde eğlence için Joker zamanı… Arsuz’da Mutlaka Joker’iniz olmalı…
Arsuz’da Joker Kafe Vip Zamanı…
Hatay’ın Arsuz ilçesi yaz sezonuna muhteşem bir giriş yaptı.
Okulların tatile girmesiyle Arsuz’a akın eden binlerce aile, soluğu Arsuz’un eğlence mekanları ile kumsallarında aldı.
Sıcakların bastırmasıyla birlikte Arsuz’a akın eden bölge halkı, gündüz deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarıyor, akşamları da canlı müzik eşliğinde serinleten ortamlarda güzel atmosferin keyfini çıkarıyor.
Hatay’da konsepti, serinleten Arsuz gecelerinde sıcak ve samimi atmosferiyle tatilcilerin vazgeçilmezi haline gelen marka işletmelerden Joker Kafe Vip, sezona muhteşem bir giriş yaparak kapılarını açtı.
Eğlence sektörünün genç ve çalışkan isimlerinden Joker Kafe Vip Sahibi Sedat Demirbilek, Arsuz’da turizm adına yapılması gereken ne varsa yapmaya gayret ettiğini söylüyor ve yakın gelecekte Arsuz’un Türkiye geneli ve dünyanın çeşitli ülkelerinde turist çeken bir turizm merkezi olacağına vurgu yapıyor.
Gün batımının hemen ardından Joker Kafe Vip’te yerlerini ayırtan tatilciler, müziğin usta isimleri İngilizce Öğretmeni Murat Aşkar ve Müzik Öğretmeni Seren Sındık’ın şarkıları eşliğinde güzel yaz gecelerine merhaba dediler.
İskenderun Joker Kafe Vip’ten sonra Arsuz’da da küçük değişikliklerle yaz sezonunu açan Arsuz Joker Kafe Vip, yorgunluk ve stresi unutturan konsepti ve çim alanıyla herkesin beğenisini topladı.
Sezonun ilk gecesinde heyecanları şarkılarına da yansıyan müziğin usta isimleri İngilizce Öğretmeni Murat Aşkar ve Müzik Öğretmeni Seren Sındık, tatilcilere unutamayacakları bir gece yaşatmanın keyfini çıkardılar.
 
 
 
Arsuz’da Joker Kafe Vip Zamanı…   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet