Skip Navigation Links

İngilizce, İster Türkiye'de İster Dünya'nın Diğer Ucunda..

İskenderun Körfezi'ndeki olumlu gelişmeler, binlerce işsize umut ışığı olurken, işverenlerin yabancı dil şartı gençleri başta İngilizce öğrenmeye yönl

Dünya   A+a-

İngilizce, İster Türkiye’de İster Dünya’nın Diğer Ucunda..
İskenderun Körfezi’ndeki olumlu gelişmeler, binlerce işsize umut ışığı olurken, işverenlerin yabancı dil şartı gençleri başta İngilizce öğrenmeye yönlendiriyor.
İskenderun Şehit Pamir Caddesi’nde Süme İşhanı’nda faaliyet gösteren Cambridge Damla Plus Dil Kursu, Cambridge Yayınları Bayii olarak kısa sürede kişinin talebine bağlı olarak çeşitli kurslar verirken, aynı zamanda isteğe bağlı olarak da yurt dışında her hangi bir ülkede eğitime gitmek isteyenlerin tüm organizasyon işlerini de yürütüyor.
Mesleki teknik İngilizce’den pratik İngilizce’ye, küçük yaşta çocuklardan işdünyasının tanınmış isimlerine kadar yüzlerce kişiye kısa sürede İngilizce eğitimi veren Damla Plus Dil Kursu’nun bağlı olduğu Cambridge Yayınları Genel Müdürü Fatih Ceylan, bir dizi görüşmeler yapmak ve bölgedeki potansiyeli ölçmek için İskenderun’a geldi.
Damla Plus Dil Kursu’nda öğrencilerle bir araya gelen ve bir kurum ve kuruluşla görüşmeler yapan Fatih Ceylan, İskenderun Körfezi’ndeki potansiyeli görünce çok heyecanlandığını belirterek, İngilizce öğrenme konusunda gençlerde bilinç oluşmasının önemli olduğuna vurgu yaptı.
Bölgedeki sanayi gelişiminin yabancı dil öğrenimini de zorunlu hale getirdiğine dikkat çeken Ceylan, “Dili yaşayarak öğrenmek gerekiyor. 1 haftadan 12 haftaya kadar İngiltere, ABD, Malta, Kanada veya istediğiniz her hangi bir ülkede hem tatil yapabilir hem de dil sorununu çözebilirsiniz. 13 yılda Türkiye de 25’nci temsilci şubemizle İskenderun’dayız.


Dil öğrenmeye yatkın olsun olmasın, herkese en kısa sürede istenilen düzeyde İngilizce öğretiyoruz. Geçmişten bugüne verdiğimiz eğitimin kalitesi ve elde ettiğimiz başarılar bizlere duyulan güvnle yolumuza devam ediyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet