Skip Navigation Links

“Biz Bu Çevreyi, Çevre Korunmasını Çok Önemsiyoruz”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinliğe katıldı.

“Biz Bu Çevreyi, Çevre Korunmasını Çok Önemsiyoruz”Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından, Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası münasebetiyle düzenlediği etkinliğe katıldı.
Arsuz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından, Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası münasebetiyle düzenlediği etkinliğe, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra programa, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Arsuz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Oğuzhan Kılınç, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.
Arsuz Belediyesinin düzenlemiş olduğu etkinliğe, katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Başkan Culha, “Belediyemizin, Dünya Çevre Haftası dolayısıyla düzenlemiş olduğu bu etkinliğimize hoş geldiniz diyorum. Temiz bir çevrede yaşama hedefiyle, düşüncesiyle, iradesiyle biz hareket ediyoruz. Özellikle temiz bir çevre bilincini yaymak bizim için çok önem arz eden bir olaydır. 2014 yılından beri, göreve geldiğimiz günden beri, bu konu üzerinde hassasiyetle duruyor ve bu konuda vurgu yapmak, bu konunun önemini topluma göstermek anlamında yaptığımız çok sayıda etkinliğimizin birinde bugün hep beraber yapıyoruz. Özellikle çevrede, gerek atık yağlar konusunda, gerek kimyasal pillerin toprakta yarattığı tahribatın, ne derecede bu güzelim toprağı heder ettiğini, harap ettiğinin bilincindeyiz, çok iyi biliyoruz. Bunun için, bu bilinci, çocuklarımız kanalıyla, yeni yetişen öğrencilerimiz kanalıyla yapıyoruz. Demin sayın müdürümün de ifade ettiği gibi, sadece bir okulumuz 70,80 kilo civarında atık pil toplamıştır. Bu konuları biz profesyonel firmalarla iş birliği yaparak yürütmekteyiz.

“Biz Bu Çevreyi, Çevre Korunmasını Çok Önemsiyoruz”

Birçok şehirde uygulanan projeler bir bütün, yani İstanbul’da, Ankara’da ve buna benzer şehirlerde kurulan bu projeleri bizim burada uyguluyoruz. Ve öğrencileri teşvik etmek maksadıyla da belki karınca kararınca da ödüller veriyoruz. Değerli arkadaşlar hem daha yaşanabilir bir çevre oluşturmak adına, hem de özellikle Arsuzun hem tarım yönünün ağır bastığı bu bölgede, topraklarında korunması, turizmin olması ve bu çevrenin daha da bir temiz olması anlamında biz bu çevreyi, çevre korunmasını çok önemsiyoruz. Bu önemsemeyi de sürdürmeye devam ediyoruz. Ben bu duygu ve düşünceyle öncelikle sevgili öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, ondan sonra büyükşehir belediyemizin çevre daire başkanlığına ve ilgili müdür arkadaşlarıma, belediyemizin de çevre koruma müdürüne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum,” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından, Arsuz Halk Eğitim Müdürlüğü Folklör ekibi gösterilerini gerçekleştirdikten sonra, Bahçeşehir Koleji Müzik Öğretmeni Burcu Zelluh Rehberliğinde Koro Fes Grubunun Koro Gösterisini sergilendi. Resim, Afiş, Mektup Sergisini gezen protokol ardından Mıntıka Temizliği, Çevre İçin Sende El Bas etkinliğini gerçekleştirdi. Dereceye giren kişilere ödülleri verildikten sonra program sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
“Biz Bu Çevreyi, Çevre Korunmasını Çok Önemsiyoruz” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet