Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

6 Ayda 16 Milyon Lira Kredi Kullandırdık …

Esnafın Can Simidinden 8. Gün Haber Web Tv’ye Ziyaret

6 Ayda 16 Milyon Lira Kredi Kullandırdık …

Ekonomi   A+a-

 İskenderun 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç ile Kooperatif Müdürü Filiz Akın Kaynak, 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret ettiler.
Üyeleri ziyaretlerini sürdüren Kekeç ve Kaynak, esnafların sorunlarını dinliyor, kredi taksitlerini geciktiren zor durumdaki esnaflara da yardımcı olmak için çalışıyorlar.
1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’ni başarıya taşıyan Şaban Kekeç, 1500 üyenin sadece yüzde 10’unun takibe düştüğünü belirterek, kooperatif olarak takipli üyeleri sıkıntılı durumdan kurtarmak için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Esnafın can simidi 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’nin 2018 yılı ilk altı ayında rekor denilebilecek miktarda 16 milyon lira kredi dağıttığını belirten Başkan Şaban Kekeç, esnafların mevcut ekonomideki kötü gidişattan dolayı sıkıntıda olduğunu vurguladı.
Esnafların yatırım finansmanlarını artırmak için çaba sarfettiklerini belirten Kekeç, hükümetin uyguladığı borçları erteleme kararının sadece Hatay’ın 6 ilçesini kapsamasının eksik bir karar olduğunu hatırlatarak, zarar gören tüm sınır illeri ve çevre illerin kapsam dahilinde tutulması gerektiğine dikkat çekti.
İskenderun 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Müdürü Filiz Akın Kaynak da yaptığı açıklamada, esnafların takibe düşene kadar aramamalarından şikayet ederek, sıkıntıya düştükten sonra kendilerine müracaat eden esnaflara da gerekli ilgi, alaka ve kolaylıkları sağladıklarını söyledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar