Skip Navigation Links

8.Gün Haber WebTv Kalitesini Tescilledi

14 Yıldır kesintisiz ve aktif olarak okuyucularına hizmet veren 8.Gün Haber WebTv ISO9001 kalite belgesi aldı.

8.Gün Haber WebTv Kalitesini Tescilledi

Medya   A+a-

Yayın hayatına başladığı günden bugüne çizgisini bozmadan gerek teknoloji alt yapısı gerekse yayınlarıyla büyük bir okuyucuya ulaşan 8.Gün Haber WebTv Hatay ve Osmaniye bölgesinde sesini büyük kitlelere ulaştırıyor.
 
Yaptığı başvuru ile gerekliliklerini yerine getirmesi sebebiyle de ISO9001 belgesi almaya hak kazanan 8.Gün Haber WebTv günümüz teknolojilerinin tüm gereklerini yerine getirdiğini dile getirerek sürekli takipte olduklarını ve altyapılarını güncel tutarak Bölge halkına hizmetin en iyisini vermek için çalıştıklarını dile getirdi.
 
ISO9001 Belgesi Nedir ?

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi bütün kuruluşlara, hiç bir ayrım gözetilmeksizin uygulanabilen bir yönetim sistemidir. Kuruluşun müşteri ihtiyaç ve beklentilerini belirleme, tanımlama ve karşılamada, uluslararası alanda kabul görmüş bir yönetim biçimidir.
ISO 9001 Standardı kuruluşun tüm faaliyetlerini yansıtır. Kuruluş ile birlikte gelişerek değişen ihtiyaçlara cevap verir. Etkin bir Kalite Yönetim Sisteminin şartlarını ortaya koyar. ISO 9001 Sisteminin amacı, hata ve kusurları azaltmak, ortadan kaldırmak ve daha da önemlisi önlemektir.
Buradaki temel varsayım, etkin bir kalite yönetim sistemi oluşturulması ve uygulanması halinde, müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak kaliteli ürün ve hizmetler üretileceğidir.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet