Skip Navigation Links

Okul Öncesi Eğitim Şenliği Yapıldı

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 91. Yıl kutlamaları çerçevesinde dün 19 Aralık Kapalı Spor Salonunda Okul Öncesi Eğitim Şenliği yapıldı

Dünya   A+a-

Okul Öncesi Eğitim Şenliği Yapıldı

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 91. Yıl kutlamaları çerçevesinde dün 19 Aralık Kapalı Spor Salonunda Okul Öncesi Eğitim Şenliği yapıldı. Daha önceden 9 Ocak Şehir Stadında açık havada yapılması planlanan şenlik yaşanan hava muhalefeti nedeniyle kapalı salona alındı. Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği şenliğe protokolün ilgisi ise oldukça azdı. Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, İlçe Milil Eğitim Müdürü Mevlüt Erdal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerinin haricinde şenliğe sadece MHP Hatay 8. Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Gürakan katıldı. Belediye Başkanları ve Siyasi Parti Temsilcileri ise şölene iştirak etmedi.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Erdal okul öncesi eğitimin önemine vurgu yapan bir konuşma gerçekleştirdi. Mehmet Akif İlköğretim Okulu Ana Sınıfı, İlkkurşun İlköğretim Okulu Ana Sınıfı, Yunus Emre İlköğretim Okulu Ana Sınıfı, Dokuz Ocak İlköğretim Okulu Ana Sınıfı, İlk Adım Anaokulu Ana Sınıfı, Portakal Çiçeği Anaokulu Ana Sınıfı, Karahasanpaşa İlköğretim Okulu Ana Sınıfı, Gazi İlköğretim Okulu Ana Sınıfı, Makbule Hanım Anaokulu Ana Sınıfı, Şehit Harun Taş İlköğretim Okulu Ana Sınıfı ve Atatürk İlköğretim Okulu Ana Sınıfının gerçekleştirdiği gösteriler büyük alkış ve beğeni toplarken programın sonunda ise tüm okul öncesi eğitim kurumlarının ortak gösterisi ise ayakta alkışlandı. Portakal Çiçeği Anaokulu Ana Sınıfının adını taşıdığı Portakal Çiçeğinden yapılmış kolyeleri başta protokol olmak üzere salondakilere dağıtması takdir toplarken İlk Adım Anaokulu Ana Sınıfının minik öğrencileri tarafından Halk Oyunları eşliğinde canlandırdıkları düğün merasimi ise büyük beğeni topladı. Minik öğrencilerin elinde bulunan “Okul Öncesi Eğitim Ülke Genelinde Zorunlu Olsun” pankartı ise şenliğin temel hedefini ortaya koyması bakımından oldukça çarpıcıydı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet