Skip Navigation Links

Sabit Eren Hayırseverliğe Doymuyor..

Mütevazı ve yüreği .büyük bir hayır sever olan Erenler Demir Çelik Sanayi Sahibi ve Er-Tu Demir Çelik Ortağı Sabit Eren, yaptığı yatırımlar ve bağışla

Gündem   A+a-

 
Mütevazı ve yüreği .büyük bir hayır sever olan Erenler Demir Çelik Sanayi Sahibi ve Er-Tu Demir Çelik Ortağı Sabit Eren, yaptığı yatırımlar ve bağışlarla takdir toplarken, tevazuyu elden bırakmıyor..
Erenler Demir Çelik Sanayi Sahibi ve Er-Tu Demir Çelik Ortağı Sabit Eren, yatırıma doymuyor. Hatay’ın Hassa ilçesinde yaptırdığı Güler Eren Anaokulu’nun ardından eğitime tam destek sloganını sürdüren Sabit Eren, İskenderun İlçe Milli Eğitime 5 bin kitap bağışında bulundu.
Türkiye’nin geleceğinin eğitimle aydınlanacağı inancıyla eğitim yatırımlarına hız veren Sanayici Hayırsever İşadamı Sabit Eren’i, 5 bin kitap bağışı sırasında ortağı Osman Tufan da yalnız bırakmadı.
Kitap bağışı sırasında Hassa’da annesi adına yaptırdığı Güler Eren Anaokulu’nun da açılışınrı birbuçuk ay sonra öğrencilerle birlikte yapacak olmanın heyecanı içinde olduğuna dikkat çeken Sabit Eren, her zaman olduğu gibi mütevazı duruşuyla takdir topladı..  
5 bin kitap bağışı sırasında kısa bir konuşma yapan Erenler Demir Çelik Sanayi Sahibi ve Er-Tu Demir Çelik Ortağı Sabit Eren, “Yeni bir eğitim öğretim sezonuna daha başlamış bulunmaktayız. Ülkelerin gelişmesi ve çağdaşlaşmasında en önemli faktör eğitimdir. Eğitim sisteminin çağı yakalamış, gelişmiş teknolojiye ayak uydurmuş ve fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirebilen bir sistem olması gerekmektedir. Türkiye okuyor kampanyası çerçevesinde bizlerde eğitime destek olmak istedik. Şuan da Hassa’da anaokulu yapma çalışmalarımız devam etmektedir. Bugünden burada 5000 adet Bakanlığın onaylamış olduğu 100 temel eserleri milli eğitime bağışlamak istedik. Bizler eğitim ve öğretime her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile yeni eğitim ve öğretim yılının tüm milli eğitim camiasına öğrencilere, öğretmenlere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.  
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Cankurtaran, Hayırsever işadamı Sabit Eren’e teşekkür belgesini verdikten sonra yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Milli İlçe Eğitim Müdürlüğü olarak, Bakanlığımızın başlattığı ‘Türkiye Okuyor’ kampanyası çerçevesinde geçen eğitim öğretim yılında 50 bin kitap bağışı hedeflenmişti. Sağolsunlar hayırseverlerin büyük katkıları sayesinde 2010–2011 eğitim yılı sonuna kadar bu 133 bini geçti. İhtiyacı olan okulların kütüphanelerine dağıtım yapıldı. Bu kitaplarla öğrencilerimizle birlikte büyük bir okuma kampanyası başlatıldı. Geçen sene 1 Milyon 300 civarında da kitap okuma olayı gerçekleşti. Bu yeni eğitim öğretim yılında hayırseverimizin Sabit beyin yapmış olduğu kitap bağışıyla yeniden hız kazanmış oluyoruz. Buda aynı şekilde ihtiyacı olan okullarımızın kütüphanelerine gönderilecektir. Sabit Beye yaptığı bağıştan dolayı kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Bu katkılarının devam etmesini diliyorum. “
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet