Skip Navigation Links

Karakum Ailesinin Acı Günü

İskenderun’un yetiştirdiği son yeteneklerden Cemil ve Gökhan Karakum kardeşler,

Karakum Ailesinin Acı Günü

Gündem   A+a-

 geçirdiği iş kazası sonucu babaları Mehmet Karakum’u kaybettiler.
Karakum ailesinin sevilen ismi Mehmet Karakum, her zamanki gibi ekmeğini kazanmak için iskeleye çıkmış, boya işi yapıyordu. Ancak bir anda baş dönmesi sonucu 3. Kat iskelesinden beton zemine düşen yılların ustası Mehmet Karakum, yaklaşık beş aydır yaşam savaşı veriyordu.
Mehmet Karakum İskenderun Delet Hastanesi'nde dün vefat etti. Harb-iş’teki evinden kalkan merhumun cenazesi Çankaya mezarlığında toprağa verildi.

FUTBOLA AŞIK BİR AİLE
Futbol tutkunu Mehmet usta, eşi Süheyla Karakum ile birlikte büyük fedakarlıklarla İskenderun’un gol makinesi lakaplı Cemil ile Gökhan gibi iki yıldızı küçük yaştan yetiştirmişti. Onları küçük yaştan itibaren yeşil sahalara aşılayan, destekleyen ve heyecanla takip eden baba oldu.
 
AMCALARI DA UNUTULMAZ YILDIZDI
Futbolcu kardeşlerin amcaları Ali Karakum da geçmiş dönemin önemli yıldızlarından biriydi. Dumlupınar sahasında Durmuş Çolak'ın takım arkadaşı olan Ali Karakum'un Durmuş Çolak'a da büyük emekleri olmuştu.
 
KARAKUM KARDEŞLERİN BAŞARI DOLU MAZİSİ
Halen Kahramanmaraşspor’da oynayan Gökhan ve Anamurspor’da futbol hayatına devam eden Cemil, bugüne kadar Hatay dahil olmak üzere Türkiye’nin bir çok il takımlarında forma giydi. Bazı kulüplerin aynı takımda görev verdiği Karakum kardeşler, üst düzey performanslarıyla hep aranan isimler oldular.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet