Skip Navigation Links

Abdulkadir Özel'i Bağrına Bastı..

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, çocukken sokaklarında koşup oynadığı, büyüdüğü Mahalle olan Yıldırımtepe sakinleri ile buluştu.

Abdulkadir Özel'i Bağrına Bastı..

Politika   A+a-

 Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay milletvekili adayı Abdulkadir Özel, çocukken sokaklarında koşup oynadığı, büyüdüğü Mahalle olan Yıldırımtepe sakinleri ile buluştu.
 
Özel’in yok olmaya yüz tutan komşuluk ilişkilerinin, dayanışma ruhunun, paylaşımcı, komşunun acılarına ortak bir anlayışın günümüzde de yaşadığı bir mahalle olarak tanımladığı Yıldırımtepe Mahallesi sakinleri, vekil adaylarını bağrına bastı.
 
Abdulkadir Özel, mahallelisine hitaben yaptığı konuşmada; “Yıldırımtepe Mahallesi zor imkanlara ve hayat şartlarına karşı mücadeleci, komşuluk, dostluk, hatır nedir bilen bir mahalle. Bu mahallede çok güzel ve çok kıymetli insanlarımız var. Bu güzel insanlarımız ile bir araya geldiğimiz için çok memnunum mutluyum. Allah onlardan razı olsun. Bizim mahallemiz çok kıymetli insanlar yetiştirdi. Bu sokaklarda hep zor imkanlar da okuyan ama hayat mücadelesine devam edip çok güzel yerlere gelen kariyerler yapan çocuklar, bu mahallede mühendis, avukat, öğretmen, milletvekili çıktı çok şükür vatana millete faydalı insanlar oldular.” dedi.
 
Daha sonra 24 Haziran seçimlerine sözü getiren Abdulkadir Özel, “Büyük bir tarihinin arefesindeyiz.” diyerek “Bugün Türkiye güçlü bir lidere sahip. Ama yarın ne olacak belli değil. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve milletimizin lehine olan olacak bir sisteme ihtiyacımız var. Ve biz biliyoruz ki; milletimiz her zaman doğru üzerinde ittifak eder.
 
Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Allah nasip ederse 24 Haziran'da seçime gideceğiz önünüzde bir önümüzde bir sandık olacak. Bir zarf olacak bu pusulalarda. Bir tanesinde mührü AK Parti'ye vuracağız inşallah. Meclisin büyük çoğunluğunu Biz oluşturacağız ve güçlü bir şekilde güçlü bir meclis kuracağız. Diğer oy pusulasında ise Cumhurbaşkanlığı oylaması için mühür vuracağız. Mührü nereye vuracağız?” diye sorduğunda “ses gelmiyor daha yüksek bir sesle” demesinin ardından Özel’i dinleyen mahalle sakinleri “Recep Tayyip Erdoğan'a” diye yüksek sesle birkaç kez tekrar ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet