Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Daha Güçlü Bir Türkiye İçin..

AK Parti’nin iftar yemeğinde salon doldu taştı;

Daha Güçlü Bir Türkiye İçin..Web
TV

Politika   A+a-

 24 Haziran’da yapılacak seçim öncesinde işi sıkı tutan Ak Parti Hatay milletvekili adayları, halka ve teşkilat üyelerine verdiği iftarda Cumhurbaşkanlığının yanında güçlü meclisin oluşabilmesi için destek isterken, hedefini de en az 6 milletvekili olarak belirledi.
Grand Plaza’da verilen iftar  yemeğine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, milletvekili adayları H. Bayram Türkoğlu, Abdulkadir  Özel, Abdulkerim Güven, Ecrin Nazlı İnan ve Cengiz Yıldız, milletvekili aday adayları, partinin gençlik ve kadın kolları ile çok sayıda partili katıldı.
 
BÜYÜK HEDEF
İftar öncesinde ilk sözü alan İlçe Başkanı Bilgili, salonda bulunan kalabalıkla önemli bir zafere imza atacaklarını kaydederken, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingin de, 24 Haziran seçimlerinin diğerlerinden çok farklı olduğunu, bunun için de herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydetti.
İl Başkanı İbrahim Güler ise, Ak Parti’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la büyük hedefler peşinde olduğunu belirterek, koşan ve oyun kuran bir ülke olabilmek için bu seçimin öneminin çok büyük olduğunun altını çizdi.
Tek tek söz alan milletvekili adayları da, 16 yıllık bir Ak Parti iktidarında ülkenin büyük gelişmeler kat ettiğini, 24 Haziran seçimlerinin ardından güçlü bir meclisle birlikte Cumhurbaşkanı olarak Erdoğan’ın seçilmesi durumunda koşan ve oyun kuran bir Türkiye’nin oluşacağını ifade ettiler.
Milletvekili adayları, bugüne kadar beş milletvekiliyle mecliste temsil edilen Hatay’dan bu kez en az 6 milletvekili göndermelerini isterken, salonda bulunan partililerde bunun sözünü verdi.
Zaman zaman alkışlarla sözleri kesilen adayların, salondaki coşkudan dolayı büyük bir moral elde ettikleri gözlendi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Daha Güçlü Bir Türkiye İçin.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş