Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Benim Gözümle Arsuz” Fotoğraf Sergisi Açıldı

Ayla Naci Uyar İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından yapmış olan “Benim Gözümle Arsuz” adlı fotoğraf sergisi açılışı yapıldı.

“Benim Gözümle Arsuz” Fotoğraf Sergisi Açıldı

Eğitim   A+a-

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Ayla Naci Uyar İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen, 'Benim Gözümle Arsuz' adlı fotoğraf sergisine katıldı.
 
Yetenekli ve başarılı öğrencilerin heyecanını birlikte yaşayan Kaymakam Sarı, hazırlanan fotoğraf sergisini gezerek öğrencilerin çekmiş olduğu birbirinden güzel fotoğrafları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti.
 
Kaymakam Sarı; “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin çekmiş oldukları fotoğraflar çok güzel. Bu çalışmalar siz öğrencilerimizin sosyal açıdan daha başarılı olmaları açısından büyük önem taşımaktadır. Bu vesileyle serginin düzenlenmesinde gayretlerinden dolayı emeği geçen öğrenci, öğretmen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Farklı kategorilerde dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödüllerin verildiği program Kaymakam Sarı tarafından, katkılarından dolayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha başta olmak üzere birçok kişiye plaket takdimi ile son buldu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar