Skip Navigation Links

Okuma ve Münazara Yarışmaları Finali

Arsuz liseler arasında sene başından beri düzenlenmekte olan okuma yarışması ödülleri ve münazara yarışmasının finallerinin

Okuma ve Münazara Yarışmaları Finali

Eğitim   A+a-

Arsuz liseler arasında sene başından beri düzenlenmekte olan okuma yarışması ödülleri ve münazara yarışmasının finallerinin düzenlendiği ve ödüllerinin verildiği bir program düzenlendi.
 
Konacık İmam Hatip Lisesi Okulu konferans salonunda düzenlenen finalde münazara finalinde keyifli dakikalar yaşanırken, salonu dolduran öğrenciler renkli görüntüler yarattı.
 
Finalde konuşma yapan Kaymakam Musa Sarı, bu yarışmanın kaybedenin olmadığını, gençlerin bu özgüvenle hem kendi haklarını hem de ülkemizin her arenada haklarını en iyi şekilde savunmalarını dilediğini, hem münazara yarışması hem de okuma yarışmalarına katılan, destek veren Milli Eğitim Müdürü başta olmak üzere tüm ekibini, okul müdürlerini, öğretmenleri, öğrencileri, onlara destek veren velileri kutladığını ifade ederek kitap okumanın önemine vurguda bulundu.
 
Ödül Töreni esnasında emeği geçen öğretmenlere ödüllerini takdim eden Kaymakam Sarı, aynı zamanda bir sürpriz yaparak salonda bulunan meslektaşı, Mersin Kaymakam Adayı, ilçemizde Kaymakam Refikliği stajı yapmakta olan Burak Bozkurt Gürses‘in okulundan da öğretmeni olan bayan öğretmene, salonda bulunan öğrencilere de örnek teşkil etmesi sebebiyle, öğrencisi olan meslektaşı Kaymakam Adayı Gürses ’in vermesini rica etti.
Ödülünü eski öğrencisinin elinden alan öğretmeni duygulu anlar yaşarken Kaymakam Adayı Gürses de bu durumdan duyduğu memnuniyeti ve gururu ifade ederek herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.
 
Programa Kaymakam Musa Sarı’nın yanı sıra, meslektaşı Kaymakam Adayı Burak Bozkurt Gürses , İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet