Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Arpagedik’te Uzayın Derinliklerini Keşfettiler..

Hatay Uzay ve Doğa Bilimleri Kulübü, Arsuz Arpagedik Ortaokulu’nda 'Gökyüzünde Neler Var?' etkinliği düzenledi.

Arsuz Arpagedik’te Uzayın Derinliklerini Keşfettiler..

Teknoloji   A+a-

 Ay ve Jüpiter gözlemiyle son bulan etkinlikte herkes uzayın büyüleyen görüntülerini izlemek fırsatı buldu.
Uzayın büyülü atmosferinde gezinti yapan herkes sırasını bekledi ve muhteşem ay ve Jüpiter görüntüsünün keyfini çıkardı.
Arsuz Arpagedik Ortaokulu Müdürü Sinem Kaymak, öğretmenler Onur Topkara, Esen Bölücü, Esra Kaya ile birlikte düzenledikleri etkinlikle önemli bir başarı elde ettiler. Küçük bir köy ortaokulunda önemli başarılara imza atan Okul Müdürü Sinem Kaymak ve ekibi, ilk kez uzayın derinliklerinin keşfedildiği etkinlikle büyük takdir topladılar.
Etkinlikle ilgili açıklama yapan Kulüp üyeleri Sadık Açıkgöz, Hisamiddin Dinç, Özgür Sürücü ve Ayşe Fizan SASA, “Hatay Uzay ve Doğa Bilimleri Kulübü olarak katılım gösterdiğimiz 4. Gökyüzü Gözlem Etkinliği 27.05.2018 Pazar akşamı Arsuz Arpagedik Ortaokulu'nda gerçekleşti.
Okul Müdürü Sinem Kaymak hocamızın önderliğinde ve Arpagedik Ortaokulu Öğretmenlerinden, Onur Topkara, Esen Bölücü, Esra Kaya hocalarımızın organize ettiği etkinlik Sadık Açıkgöz ün 'Gökyüzünde Neler Var' adlı sunumu ile başladı. Yaklaşık 300 öğrenci ve velinin katılım gösterdiği program Hatay Uzay ve Doğa Bilimleri kulübünün gözlem etkinliği ile devam etti. Gözlem etkinliği Ayşe Fizan Sasa hocamızın Takımyıldızlar hakkında, Hisamiddin Dinç hocamızın 'Işık Kirliliği' hakkında kısa sunumları ile devam etti. Ay ve Jüpiter gözlemi ile sona eren etkinlikte Özgür Sürücü hocamız teleskopların başındaki yerini aldı. Hava durumu ara ara bizi korkutsa da çok güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler. “
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş