Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ak Partili Adaylar Esnaf Ziyaretinde

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti hükümetlerinin her zaman esnafın yanında olduğunu belirtti.

Ak Partili Adaylar Esnaf Ziyaretinde

Politika   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 27.Dönem AK Parti Hatay Milletvekili Adayları Abdulkadir Özel, Abdülkerim Güven, Nazlı Ecrin İnan, İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve teşkilat üyeleri ile birlikte esnafı gezdi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve adaylar hem esnafla hem de alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek, 24 Haziran seçimlerinde destek istediler.
Esnafı Tek Tek Gezdiler
24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, seçim günü vatandaşları sandık başına davet ederek,”İrade ve cesaretle İskenderun’umuzu şahlandıracağız.24 Haziran akşamı tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay ve İskenderun’da seçimden zaferle çıkacağız” dedi.
Esnafımızın Her Daim Yanındayız
Yapılan esnaf ziyaretinin son derece verimli geçtiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,"24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci dönem milletvekili seçimleri arifesindeyiz. 24 Haziran 2018 ülkemizde bir dönüşüm noktasıdır. Çünkü parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiyoruz. Yani başkanlık sistemine geçiyoruz. Seçim süresi boyunca ziyaretlerimiz devam edecek. Halkımızın her zaman emrindeyiz” şeklinde konuştu.
Esnaflar ise ziyaretlerinden dolayı belediye başkanı teşekkür ederek çalışmalarından milletvekili adaylarına başarılar dilediler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş