Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP Milletvekili adayları İGC’de

CHP Hatay Milletvekili adayları Suzan Şahin. Riyat Kırmızıoğlu. ilçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

CHP Milletvekili adayları İGC’deWeb
TV

Politika   A+a-

 İGC Başkanı Veysel Cıncık ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan CHP heyeti, seçimlerle ilgili görüşlerini açıkladılar.
CHP İlçe Başkanı Mansuroğlu, bu seçimin çok önemli olduğunu belirterek, ‘Sayın Cumhurbaşkanını oylarımızla emekli Cumhurbaşkanı yapacağız ‘’dedi. Mansuroğlu, seçimler için CHP’nin tüm kadrolarıyla çalıştığını ifade etti.
CHP Milletvekili adayı Riyat Kırmızıoğlu da yaptığı açıklamada, yıllardır tüm Hatay’ın kendisini çok iyi tanıdığını belirterek şunları söyledi:
‘’Öncelikle basın mensuplarının bizlere gösterdiği ilgiye sonsuz teşekkür ediyoruz. Biz CHP grubu olarak zamanın çok kısa olması nedeniyle, Milletvekili adayları ve Büyükşehir Belediye Başkanı arasında Hatay’ı farklı alanlara bölerek çalışma kararı aldık. Örneğin köyleri HBB Başkanı Lütfü Savaş gezecek. Ben Arsuz, İskenderun, Samandağ gibi bölgelerde çalışma yapacağım .Dörtyol, Erzin, Payas bölgeleri ile Suzan Şahin ilgilenecek . Şu an da herkes kendi sahasında çalıştığı için buraya toplu olarak gelemedik. Ben deyimli bir vekil adayıyım ve deneyimli bir vekil olacağıma inanıyorum.Kamuoyunun ne istediğini çok iyi biliyorum .Halkımız çok rahat ulaşabileceği ,derdini anlatabileceği kişilere tercih ediyor.Seçimlere sadece 27 gün kaldı . O güne odaklandık. Kamyonun frenini boşalttılar, kamyon yokuş aşağı gidiyor ama iki kurtuluş rampamız var .Birisi Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak , İkincisi CHP’yi iktidara getirmek .Hatay’da biz biriz, diriyiz,iriyiz,iktidara geliyoruz.”
CHP Hatay Milletvekili2. Sıra Adayı Suzan Şahin’de açıklamasında “Bize nefes verin sesiniz olalım “ dedi.Şahin sözlerini şöyle sürdürdü :
“Ülkemizde herkes her gün kavgadan, gerginlikten bıktı,huzur arıyor. İnsanlar ayrıştırılmadan, ötekileştirilmeden, itilip kakılmadan kardeşlik içinde yaşamak istiyor.Değerlerimizi kaybettik. Ticarette, evlilikte, insan ilişkilerinde, her yerde ahlak çöküntüleri görülüyor. Dürüst ,haysiyetli, ahlaklı bir toplumu özlüyoruz. Mücadelemiz bunun için.”
Hatay’ın ilk kadın Milletvekili olacağını da sözlerine ekleyen Şahin , kadınların her türlü hakkını savunacağını ve sesleri olacağını ifade etti.
İGC Başkanı Veysel Cıncık’ta tüm Milletvekili adaylarına başarılar dileyerek “Biz gazeteciler olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olmak zorundayız. Görevimiz sesinizi halka duyurmak.Bunun için İGC bünyesinde farklı bir çalışma yaparak stüdyo kurduk.İnternet üzerinden yaptığımız canlı yayınlarla on binlerce kişi adayları izliyor ve doğru kanaate varıyor. Seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini dilerim” şeklinde konuştu.
 
CHP Milletvekili adayları İGC’de videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar