Skip Navigation Links

Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Onuruna İftar Yemeği

Arsuz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca şehit ailelerimiz ve gazilerimiz onuruna bir iftar yemeği düzenlendi.

Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Onuruna İftar Yemeği

Gündem   A+a-

Kaymakam Sarı, Ramazan ayı dolayısıyla Şehit yakınları, Gaziler ve aileleri için düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte, şehit aileleri ve gazilerin oturdukları masaları tek tek dolaşan Sarı, misafirler ile sohbet ederek, ihtiyaç ve sorunlarını dinledi.
 
Arsuz Kaymakamı Sarı iftar sonrası yaptığı açıklamada "Bu mübarek ramazan ayı içerisinde iftar yemeği vesilesiyle şehit ve gazi ailelerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu, bu ülke için canını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bugün burada huzurlu bir şekilde iftar ettiklerini, onlara şükran borçlu olduklarını dile getirdi. Şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin yemeğe katılmasının kendisini son derece memnun ettiğini dile getiren Sarı; yemeğe katılmalarından dolayı şehit yakınları ve gazilere davetlerine icabet eden herkese teşekkür etti.
 
Yapılan iftar sonrası ilçe Müftüsü Mehmet Çinar dualar etti.
 
İlçemizdeki tüm şehit ailelerinin ve gazilerimizi ve ailelerinin davet edildiği iftar programına ev sahibi olarak Kaymakam Musa Sarı ve eşi Emine Sarı'nın yanı sıra Garnizon Komutanı Albay Cengiz Çoban ve eşi Fusun Çoban, Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Seda Culha, Emniyet Müdürü Halil Karabacak ve eşi, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, vakıf mütevelli heyet üyeleri ve davetliler katıldı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet