Skip Navigation Links

Arsuz'un Güzellikleri Belgelenmiş

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Akçalı Naci Uyar İlkokulu tarafından düzenlenen “Benim Gözümle Arsuz” adlı fotoğraf sergisine katıldı.

Arsuz'un Güzellikleri BelgelenmişWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Akçalı Naci Uyar İlkokulu tarafından düzenlenen “Benim Gözümle Arsuz” adlı fotoğraf sergisine, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ile birlikte katıldı.
Akçalı Naci Uyar İlkokulu’nun düzenlemiş olduğu arsuz temalı fotoğraf sergisinin ödül töreni ve sergi açılışı için bir araya geldiklerini belirten Başkan Culha, “ Hakikaten güzel bir tema. Arsuzun güzellikleri belgelenmiş. Minicik yavrularımızın gözüyle, tabi burada katkı sunan sevgili öğretmenlerimiz, hocalarımızda var. Onlara teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonu yapan okul yetkilileri, okul aile birliği ve muhtemelen birçok insanında katkısı var. Bu, öğrencilerimizin gelecekte herhalde sanatçı olma özellikleri de var. Ben öğrencilerimi de kutluyorum. Bu hobilerinin devam etmesi gerekir. Bunu kovalamaları gerekir. Ben bu bağlamda bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından dereceye giren öğretmenlere ve öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca yapmış oldukları katkılardan dolayı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha başta olmak üzere birçok kişiye plaket takdim edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz'un Güzellikleri Belgelenmiş videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet