Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Psikaytri Uzmanı Doktor Suat Yiğit :Sadece ‘Yapabilirim!’ Diyenler Kazanır!

Hatay’ın Arsuz ilçesinde LGS-YKS’ye girecek öğrenciler ve velilerine yönelik “Sınav Kaygısı ve Zaman Yönetimi Semineri” düzenlendi.

Psikaytri Uzmanı Doktor Suat Yiğit :Sadece ‘Yapabilirim!’ Diyenler Kazanır!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde 2018-2019 öğretim yılında Özel Günışığı Koleji olarak faaliyetine devam edecek olan Özel Arsuz Bilgi Kurs Merkezi, Liselere Giriş Sınavı ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (LGS-YKS)’ye girecek öğrenciler ve velilerine yönelik “Sınav Kaygısı ve Zaman Yönetimi Semineri” düzenlendi.
Arsuz Kaymakamlığı himayesinde ve Arsuz Belediyesi’nin katkılarıyla Arsuz Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen “Sınav Kaygısı ve Zaman Yönetimi Semineri”ne öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Psikaytri Uzmanı Doktor Suat Yiğit’in konuşmacı olarak katıldığı “Sınav Kaygısı ve Zaman Yönetimi Semineri”ne Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez de katıldı.
Günışığı Okulları Eğitim Yatırımlarını Sürdürecek !
Özel Günışığı Koleji Kurucusu Özkan Sinan Gökpınar, Arsuz’da ilk olarak Etüt Eğitim merkezi ve akabinde kurs merkezi ve son olarak da Günışığı Okulları olarak eğitime yatırım yapmayı sürdüreceklerini söyledi. Özkan Sinan Gökpınar, öğrencilerin İskenderun’a kadar gitmelerine gönüllerinin razı olmadığını ve ilk, orta ve lise öğrenimlerini Arsuz Özel Günışığı Okulları’nda eğitim görmeleri için yatırımlarını sürdüreceklerine dikkat çekti.
Arsuz’da Eğitim Yatırımlarını Önemsiyoruz …
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da yaptığı konuşmada, çocukların daha iyi şartlarda eğitim görmeleri açısından eğitim yatırımlarını çok önemsediklerini belirterek, Özel Günışığı Okulları yatırımının da Arsuz için bu bağlamda çok önemli olduğuna vurgu yaptı ve tüm öğrencilere sınavlarda başarılar diledi.
Stres ve Kaygıyı Azaltacak Faydalı Bir Seminer
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da yaptığı konuşmada, üniversite ve okullara giriş sınavlarında herkesin yaşadığı bir deneyim olduğuna dikkat çekerek, stres yönetiminin ve kaygının giderilmesi konusunda düzenlenen seminerin faydalı olacağını söyledi ve öğrencilere girecekleri sınavlarda başarılar diledi.
 
 
Önemli Olan Stresi Yönetebilmek !
Özel Günışığı Koleji’nin sınava girecek öğrenciler ve velilere yönelik düzenlediği “Sınav Kaygısı ve Zaman Yönetimi Semineri”nde çarpıcı bilgiler veren Psikaytri Uzmanı Doktor Suat Yiğit, hayat boyunca her zaman kazanabilirim diyenlerin başardığına vurgu yaptı. Stresin her zaman insanın hayatının vazgeçilmezi olduğuna dikkat çeken Psikiyatrist Suat Yiğit, önemli olanın strisi yönetebilmek olduğunun altını çizdi.
Teknoloji ve Sosyal Medya Olumsuz Etkiliyor !
Cep telefonları, sosyal medya ve oyunların insanların hayatlarını olumsuz anlamda değiştirdiğini belirten Suat Yiğit, teknoloji bağımlılığının insan sağlığına önemli etkileri olduğuna dikkat çekti.
Seminerin sonunda Özel Günışığı Okulları Kurucusu Özkan Sinan Gökpınar tarafından Psikiyatrist Suat Yiğit’e seminerde verdiği önemli bilgiler ve katkılarından dolayı çiçek takdim edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Psikaytri Uzmanı Doktor Suat Yiğit :Sadece ‘Yapabilirim!’ Diyenler Kazanır! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş