Skip Navigation Links

Kaymakam Aksak ile Müdür Cinel'in gurur günü..

Kaymakam Cemil Aksak oğlu Muhammed Ali Aksak'a, Emniyet Müdürü Yusuf Cinel oğlu Egemen Cinel'e kendi elleriyle diplomasını verdi.

Dünya   A+a-

Kaymakam Cemil Aksak oğlu Muhammed Ali Aksak’a, Emniyet Müdürü Yusuf Cinel oğlu Egemen Cinel’e kendi elleriyle diplomasını verdi.

İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesi’nin coşkulu mezuniyet töreni okul bahçesinde yapıldı.
114 Mezun genç arasında çocukları da bulunan Kaymakam Cemil Aksak ve Emniyet Müdürü Yusuf Cinel’in de eşleriyle hazır bulunurken Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk, İlçe Milli Eğitim ve İSDEMİR yetkilileri de protokolde yerlerini aldılar.

Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Alaattin Kılıç, 13. dönem mezunu gençlere seslenerek, “İnanıyorumki hepiniz Demir Çelik Anadolu Lisesi etiketinizle değişik üniversitelerin farklı fakültelerinde bizleri temsil edeceksiniz. Bu ayrılığımız bedensel bir ayrılıktan öteye gitmeyecektir. Biz manen yine sizlerle beraber olacağımızı biliyoruz.” diyerek okul öğretmenlerine de tek tek teşekkür etti.
Öğretmenler adına kürsüye gelen Matematik Öğretmeni Nimet Feyza Yamaner mezunlar gibi bu yıl emekli olup okuldan ayrılacağını belirterek gençlere “önünüz açık olsun” dedi.
Okul Birincisi Egemen Cinel’in konuşması ve yaş kütüğüne çivi çakmasından sonra öğrenciler arasında flama devir teslim töreni yapıldı.
Gecenin en heyecanlı bölümünde ise diplomalar sahiplerine tek tek verildi.
Kaymakam Cemil Aksak oğlu Muhammed Ali Aksak’a Emniyet Müdürü Yusuf Cinel oğlu Egemen Cinel’e kendi elleriyle diplomalarını verirken duygu dolu anlar yaşandı.
Diplomalarını yetkililerden alan öğrenciler velileriyle kep atma coşkusunu yaşadı ardından Onuncu Yıl marşını hep bir ağızdan söylediler.
Gece havai fişek gösterisi ile son bulurken tam bu sırada başlayan yağmur renkli geceye sürpriz yaptı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet