Skip Navigation Links

Palmiye Hastanesi İftar Daveti Geleneği Devam Ediyor

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi yönetimi, geleneksel hale getirdikleri iftar programları kapsamında kentte görev yapan basın mensupları ile bir aray

Palmiye Hastanesi İftar Daveti Geleneği Devam Ediyor

Gündem   A+a-

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine, Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, Başhekim Yılmaz Şahutoğlu, yönetim kurulu üyeleri Serdar Kirmit ve Seval Kirmit Yazar, doktor kadrosu ile basın mensupları katıldı.
Yemek sonrası konuşan Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Özel Palmiye Hastanesi olarak nitelikli, yüksek standartlı ve etik değerler ışığında güvenilir sağlık hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.
Sağlık sektöründe kaliteli, güvenilir bir hizmet verilebilmesi için gelişmelerin yakından takip edilmesi gerektiğini ifade eden Başhekim Şahutoğlu, etik değerlerden asla taviz vermeyen bir kurum olduklarını ifade etti. Hastane yönetiminin her zaman desteklerini gördüklerini kaydeden Şahutoğlu; “Bunun neticesinde bizlerde mesleğimizi burada çok rahat ve huzurlu bir şekilde icra edebiliyoruz” dedi. Basın mensuplarının palmiye hastanesine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Şahutoğlu ramazan ayının bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesi temellisinde bulundu.
Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit ise yaptığı konuşmada iftar davetine katılan basın mensuplarına teşekkür ederek ramazan aylarını tebrik etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet