Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Optimist ve Laser’de Türkiye’nin Şampiyonları Belli Oldu

Türkiye Yelken Federasyonu Türkiye Şampiyonası’nda Optimist ve Laser sınıflarında yapılan yarışmada İskenderunlu sporcular başarı ile döndü.

Optimist ve Laser’de Türkiye’nin Şampiyonları Belli Oldu

Spor   A+a-

 Didim'de düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Türkiye Şampiyonası’nda Optimist ve Laser sınıflarında yapılan yarışmada İskenderunlu sporcular başarı ile döndü.
Aydın/Didim'de gerçekleşen TYF Türkiye Şampiyonası’na Optimist sınıfında 58 kulüpten 412 sporcu, Laser sınıfında ise 51 kulüpten 159 sporcu birbiriyle kıyasıya mücadele etti.
İskenderun Yelken Kulübünün sporcuları, Laser 4.7 sınıfında 2, Optimist sınıfında 4, Optimist Junıor sınıfında 8 sporcu ile katıldı.
Şampiyonada, Elmas Gül Koca Kızlar Optimist Türkiye 2’cisi, Nurettin Mert Sütlü Optimist Genel Türkiye 5’cisi, Firdevs Yeğin 2006 yılı özel ödülü Kızlar optimist Türkiye 2 olarak başarı elde ettiler.
İskenderun Yelken Kulübü Antrenörü Gökhan Durkal “Çocuklarımızın yelken sporu ile uğraşması, başarılı olmaları bizleri gururlandırıyor. Onların çalışkanlığı, azmi ve hırslarından dolayı teşekkür ediyorum. Milli takım seçme kriteri olan Türkiye şampiyonası yelken yarışlarını önemli dereceler alarak bitirmiş olmamızdan dolayı mutluyuz. Ayrıca 21 Ağustos, 6 Eylül tarihlerinde Güney Kıbrıs ta düzenlenecek olan Optimist dünya şampiyonasına sporcumuz Elmas Gül Kocanın seçilmiş olması bizleri gururlandırmıştır. Yeni sezonda takım olarak daha büyük başarılara imza atacağımız umut ediyoruz” diye belirtti.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ni Ziyaret
TYF Türkiye Şampiyonasında başarılar ile dönen İskenderun Yelken Kulübünün Antrenörü ve sporcuları, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yönetimi kurulunu ziyaret etti.
Türkiye’de İskenderun’un adını duyuran ve başarı ile dönen sporcuları İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, Yönetimi Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetimi Kurulunu üyeleri tek tek tebrik etti.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adanan Yener ve Yönetimi Kurulu Başkanı Kemal Kutlu “Başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ederiz. Bizleri çok gururlandırdınız. Türkiye’de İskenderun’umuzun adını duyuyorsunuz. Bizler her daim sizler yanınızda olacağız. Başarılarınızın devamını dilerim” diye konuştu.
Konuşmaların ardından başarılı sporculara ödülleri takdim edildi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş