Skip Navigation Links

Geleneksel İftar Yemeğinde Halkımızla Buluşuyoruz

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Ramazan Ayı İftar Yemeği”nde bu yılda vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz.

Geleneksel İftar Yemeğinde Halkımızla Buluşuyoruz

Gündem   A+a-

25 Mayıs Cuma günü Anıt Alanında düzenlenecek olan iftar yemeğine tüm vatandaşlarımızın katılımını beklediklerini belirten Hatay Büyük Şehir Belediyesi bölge koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli “ Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da katılacağı geleneksel iftar yemeğinde vatandaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi.
Ramazan Ayı’nın rahmet ve bereket ayı olduğunu kaydeden A.Serhat Beydilli, konuya ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı.” Büyük Şehir Belediyesi olarak başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda mübarek Ramazan Ayı’nda 15 ilçemizde ayrı ayrı iftar yemeği düzenleyerek halkımızla birlikte oluyoruz İskenderun’da Cuma günü düzenleyeceğimiz İftar Yemeğimize tüm halkımız davetlidir. Geleneksel hale getirdiğimiz; birlik bereberlik ve kardeşlik duygularının en üst noktaya çıktığı bu anlamlı günde vatandaşlarımızla beraber olmaktan mutluluk duyacağız.”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet