Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaymakam Sarı’dan İlk ve Ortaokullara Ziyaret

Kaymakam Musa Sarı, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ile birlikte

Kaymakam Sarı’dan İlk ve Ortaokullara Ziyaret

Eğitim   A+a-

Kaymakam Musa Sarı, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ile birlikte Karaağaç Zeynel-Vidat Kırmızıoğlu ve Hayriye Can Kireççi İlk ve Ortaokullarını ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
 
Okullarda incelemelerde bulunan Kaymakam Sarı sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti, öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.
Kaymakam Sarı yaptığı açıklamada "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmelerinin önemli olduğunu, bunda öğretmenlerimiz kadar velilerimizin çabalarının da önemli olduğu bu konuda herkese önemli görevler düştüğünü belirtti.
Sarı, ayrıca Zeynel-Vidat Kırmızıoğlu Okulu bahçesine yapılan ek bina inşaatı ile ilgili bilgiler alırken Hayriye Can Kireççi İlk ve Ortaokulunun derslik ihtiyacı için de girişimlerinin bulunduğunu, metruk binaların da yıkımını takip ettiklerini de ifade etti.
 
Kaymakam Sarı, okullarda idareciler ve öğretmenlerle de bir araya gelerek, öğrencilerin ve okulun durumu hakkında bilgi aldı.
Okul müdürleri ve öğretmenler Kaymakam Sarı’ya ziyaretleri için memnuniyetlerini ifade ederken ve duyarlılığından dolayı da teşekkürlerini sunduklarını belirttiler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar