Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

KOSGEB Müdürü İTSO'da Kobilerle Biraraya Geldi

KOSGEB – İTSO İşbirliğiyle KOBİ’lere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

KOSGEB Müdürü  İTSO'da  Kobilerle Biraraya Geldi

Gündem   A+a-

 KOSGEB Hatay İl Müdürlüğü ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle; KOSGEB Başkanlığı tarafından verilen, Stratejik Ürün Destek Programı ve KOBİ Gelişim Destek Programı hakkında, filtre sanayi sektöründe yer alan işletmelere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyesi firmaların katıldığı toplantı, KOSGEB Hatay İl Müdürü Hayrettin ÇEVİK tarafından, İTSO Meslek Komite Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Aynı sektörde hizmet veren firmaların katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda; faaliyet göstermiş oldukları sektör ile ilgili KOSGEB destekleri hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı yakalayan işletme yetkilileri bu tür karşılıklı soru cevap halinde yapılan bilgilendirme toplantılarında yer almış olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdir.
KOSGEB Hatay İl Müdürü Hayrettin ÇEVİK; ilçemizde faaliyet gösteren KOBİ’lerimizin talepleri doğrultusunda, firmalarımıza fayda sağlayacak bu tür bilgilendirme toplantılarını KOSGEB Hatay İl Müdürlüğü olarak gerçekleştirmeye devam edeceklerini dile getirdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş