Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çevre Duyarlılığı İçin 21 Ülke İle Eş Zamanlı Etkinlik

Hatay Büyükşehir Belediyesinin çevre duyarlılığını pekiştirmek üzere gerçekleştirdiği etkinliklerin ardı arkası kesilmiyor.

Çevre Duyarlılığı İçin 21 Ülke İle Eş Zamanlı Etkinlik

Yerel   A+a-

Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği içerisinde çevrenin korunması konusunda duyarlılık yaratabilmek hedefiyle hiçbir fırsatı kaçırmayan HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı son olarak Dörtyol sahilinde gerçekleştirilen etkinlik ile Akdeniz de oluşan kirliliğe dikkat çekti.
Akdeniz’e kıyısı bulunan 21 ülkede eş zamanlı olarak düzenlenen temizlik hareketi olarak da bilinen Akdeniz’i Temiz Tutalım (Clean Up The Med) çerçevesinde düzenlenen etkinliğe, kamu kurumları ve STK’lar ile birlikte katılım gösteren öğrenciler sahilde bulunan çöp ve atıkları topladı.
Yaban Hayatını Koruma ve Dayanışma Derneği Hatay şubesinin organize ettiği etkinliğe, Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Dörtyol İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Dörtyol Orman İşletme Müdürlüğü destek vererek katılım gösterdi. Etkinlikte sahil temizliğinin ardından uçurtma şenliği düzenlendi. Uçurtma şenliği katılımcılara ve çevredekilere görsel bir şölen yaşattı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar