Skip Navigation Links

Girişimcilik Eğitimi

Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Çağrı BELİBAĞLI ve kurul üyeleri desteği ile Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu 'Girişimcilik' konulu bir konfer

Dünya   A+a-

 
 
 
Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Çağrı BELİBAĞLI ve kurul üyeleri desteği ile Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu ‘Girişimcilik’ konulu bir konferans düzenledi.
Konferansa katılan öğrencilerin gelecekte ki kariyeri açısından olumlu etkiler bırakırken, Açılış konuşmalarını MKÜ adına Rektör yrd. Mehmet DALKIZ ve Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu Başkanı Birtan ŞAHİN yaptı.
Birtan Şahin, Günümüzde sadece diplomayı yeterli görmeyen ve genç yaşlardaki konuşmacılar özellikle sosyal etkinliklerde ve kişisel gelişim etkinliklerin öğrencilerin faydasına olduğunu vurgulayarak, katılımcı öğrencilere bugünlere nasıl geldikleri konusunda bilgiler verdi. “Üniversitelerin gelecek ile kaygılarını biraz olsun hafifleterek pozitif yönde motive olmalarını sağlamıştır.” dedi
600 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen konferansta konuşma yapanlar; Erdem GENÇ(M3 Works Genç Girişimci), Sadık KOCABAŞA (Sunumax Genç Girişimci), Ramazan YUMRUTEPE(Yetenek Sizsiniz Finalisti Kum Sanatı) ve Serdar VAYİSOĞLU(ERVACO Genel Müdürü).
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet