Skip Navigation Links

HBB Her Koşulda Vatandaşın Yanında!

HBB rutin çalışmalarının yanı sıra zor günlerde de vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyor.

HBB Her Koşulda Vatandaşın Yanında!

Hatay   A+a-

 Gelişmiş, düzenli ve temiz bir Hatay yaratmak hedefiyle çalışmalarına devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) rutin çalışmalarının yanı sıra zor günlerde de vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyor.
Vatandaşların değişen iklim şartlarının neden olduğu olumsuzluklardan zararsız şekilde çıkabilmesi için yıl boyunca 15 ilçede teyakkuzda olan HBB ekipleri, gerekli olan bölgelere ivedilikle müdahale ediyor.
HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ‘Kent Temizlik Ekipleri’ geçtiğimiz günlerde Hatay’ın belli bölgelerinde gerçekleşen sağanak yağış sonrası zarar gören cadde ve meydanlarda ulaşımı elverişsiz kılan yollarda hızlı bir şekilde temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Özellikle Antakya ve Defne ilçelerinin kent merkezinde yüksek bölgelerden taşınan malzemelerin caddelerde birikmesi sonucu durma noktasına gelen trafik akışı HBB ekiplerinin hummalı çalışması sonucu kısa sürede sağlandı. Aniden başlayan ve kısa sürede yollarda tahribata neden olan sağanak yağış sonrası hızlı bir şekilde organize olan Kent Temizlik Ekipleri iş makineleri, yol süpürme araçları ve uzman ekipler vasıtasıyla caddelerde temizliği sağladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet