Skip Navigation Links

Arsuzda “Zakkum” Rüzgârı Esecek

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediyesi ve İskenderun Özel Gelişim Hastanesi tarafından

Arsuzda “Zakkum” Rüzgârı Esecek

Gündem   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediyesi ve İskenderun Özel Gelişim Hastanesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan konsere tüm halkı davet etti.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 18 Mayıs Cuma günü, Arsuz Kent Meydanı’nda, Saat 21.00’da düzenlenecek olan “Zakkum” konserine ve öncesindeki gerçekleşecek “Fener Alayı Yürüyüşüne” tüm Arsuz halkını davet etti.
Başkan Culha, “ 19 Mayıs 1919 yılı, aslında Demokrasinin, Cumhuriyetin ve bir ülkenin geleceğinin tarihidir. Bu tarih Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, çocuklara, gençliğe olan inancının, güveninin tarihidir. Ulu Önderimizin, gençlere duyduğu güveni, inancı hem sözlerinden hem de Türkiye Cumhuriyetini, gençlere emanet etmesinden görmekteyiz. Bu emanete hakkıyla sahip çıkmak başta aydınlık yarınların teminatı olan Türk Gençliği olmak üzere, hepimizin asli görevidir. Bu vesileyle düzenleyeceğimiz konserimize ve öncesindeki fener alayı yürüyüşümüze tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.
Konser öncesi her yıl Arsuz Belediyesi ve CHP Arsuz İlçe Örgütü tarafından ortak düzenlenen “Fener Alayı Yürüyüşü” gerçekleşecek. Saat 20.00 da başlayacak olan yürüyüş Arsuz Otel önünden başlayıp, Arsuz Kent Meydanında (Konser Alanında) son bulacak.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet