Skip Navigation Links

İrfan Kirmit:Güçlüyüm Ayaktayım ve Eskisinden Daha İyi konuma Getireceğim!

Kundaklama Şüphesi Güçleniyor !!!

İrfan Kirmit:Güçlüyüm Ayaktayım ve Eskisinden Daha İyi konuma Getireceğim!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinin köklü işletmelerinden merkezi Gözcüler Mahallesi’nde bulunan Tufanlar Mobilya ve beyaz eşya mağazasında, 12 Mayıs’ı 13 Mayıs’a bağlayan gece, ilk belirlemelere göre bilinmeyen bir nedenle yangın çıkmıştı.
Kısa sürede tüm binayı sardığı öğrenilen yangın, HBB İtfaiye ekiplerinin müdahelesine rağmen etrafındaki binaları tehdit etmiş, korku dolu anların yaşanmasına neden olmuştu.
Gece 02.00 sularında çıkan yangın kısa sürede 3 katlı mobilya ve beyaz eşya mağazasını kullanılamaz hale getirirken, kundaklama şüphesi yapılan araştırmalar sonucunda güçlenmeye başladı.
3 katlı alış veriş mağazasında büyük maddi hasara neden olan yangınla ilgili kundaklama şüphesi güçlenirken, Arsuz ilçe emniyet müdürlüğünün yangın sonrası başlattığı soruşturma derinleşti.
Sadece mağazaya değil aynı zamanda yan tarafında bulunan kamyoneti de kullanılamaz hale getiren yangın sonrası telefonda görüştüğümüz bölgenin en eski esnaflarından Tufanlar Mobilya ve Beyaz eşya Mağazası Sahibi İrfan Kirmit, bugüne kadar kimseye zarar vermediğini ve herkese yardımcı olan bir kişi olduğunu söyledi ve faillerin en kısa sürede bulunacağından şüphesinin olmadığının altını çizdi.
İrfan Kirmit, yangın sonrası soruşturmayı derinleştiren Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak ve tüm teşkilata ilgilerinden dolayı teşekkür etti ve en kısa sürede mağazayı eskisinden daha bir konuma getirerek halkın hizmetine sunacağına dikkat çekti.
 
 
 
 
 
 
İrfan Kirmit:Güçlüyüm Ayaktayım ve Eskisinden Daha İyi konuma Getireceğim! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet