Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde kaldırım yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Yerel   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte Sakarya Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Seyfi Dingil,”Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz kaldırım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar birçok bölgede kaldırımlar yenilendi. Göreve geldiğimiz günden itibaren belli bir çalışma programı içerisinde İskenderun’un çehresini ve İskenderun’a yakışmayan farklıkları ortadan kaldırarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Kaldırım çalışmalarımızı bugüne kadar ara vermeden devam ettik “dedi.
Başkan Seyfi Dingil,”Yaptığımız kaldırım çalışmalarını öncelikle engelliler ve yaşlılarımızın can güvenliğini sağlayacak kaldırımları sağlayıp vatandaşımızın taşıt trafiğinin doğrudan içinde olmadan kaldırımda güvenli bir şekilde yürüyebilmesi için çalışıyoruz. Kaldırım çalışmalarımız büyük bir titizlilikle yapıyoruz. Kent genelinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar