Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye’nin İlk Yapay Zeka Yerli Robotu Yükseliş’te

İskenderun'da teknolojinin elçiliğini üstlenen Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, bu alanda hedeflerini tek tek gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin İlk Yapay Zeka Yerli Robotu Yükseliş’te

Eğitim   A+a-

Sürekli teknolojik atılımlar ve öncü okul olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, Hatay’da ilkleri gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ile Robot firması yetkilileri arasında imzalanan törenle son üretim olan Robot, Yükseliş Bilim Kampüsü'nde öğrencilerimizin eğitimine sunularak Dünyada ve Türkiye’de teknolojiyi yakından takip etmeye devam ediyor.
Sözleşmesi imzalanan Robot, geliştirilmiş robotların üst düzey sentezi olarak biliniyor. Yapay zekası ile insan hareketlerini taklit edebilen, eklem yapısına uygun kollarıyla programlanabilir birçok hareket yapabilmektedir.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü'ne kazandırılan bu teknoloji üssü yapay zeka robot, çocuklarımızın yapacakları kodlamaları ile programlama, karşılama, sunum yapabilme ve birçok noktada kullanılacak. Çocuklarımızın teknolojiye ayak uydurması yönünde her türlü fedakarlığı gösteren Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, bu atağıyla da Hatay'da ilklerin okulu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, teknolojiyi öğrencilere sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, " Attığımız her adımda öğrencilerimizin teknoloji ile daha rahat büyümesini hedefliyoruz. Geleceği önceden görüp tüm çalışmalarımızın bu yönde gerçekleştiriyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da teknoloji alanında en iyi şekilde eğitim vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar