Skip Navigation Links

Denizcilerde Taekwondo’ya İlgi Büyüyor

Geleceğin Taekwondocuları Karasopa Spor Kulübünde yetişiyor.

Denizcilerde Taekwondo’ya İlgi Büyüyor

Spor   A+a-

İskenderun’a bağlı Denizciler Mahallesinde Modern Spor Salonu Tesislerinde faaliyetlerini sürdüren Karasopa Spor Kulübü Taekwondocu sporcuları Karasopa Fit-Life Spor Center’de Mayıs ayı 2. Dönem Kuşak (GIP) terfi imtihanından başarı ile geçtiler.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen Kuşak terfi ve müsabakalarda sporcuların aileleri tarafından heyecanla izlendi.
Karasopa Spor Kulübü Taekwondocu sporcuları Karasopa Fit-Life Spor Center’in yeni salonu da ilk kez böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Mayıs ayı 2. Dönem Kuşak (GIP) terfi imtihanlarında sporcular kadar ailelerinde oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.
Karasopa Spor Kulübü Taekwondocu sporcuları Karasopa Fit-Life Spor Center’in Denizcilerde hizmete sunan genç girişimciler Mehmet Bereket, Vahit İnce ve İsa Karasopa, yaptıkları açıklamalarında, spor salonlarına geleceğin sporcularının yetiştirilmesi için genç dinamik kadro ve son derece modern bir salonu hizmete açmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, Karasopa Fit-Life Spor Center de, Fitnes, Zumba, Plates, Kick Boks, Boks, Özel ders, (Subaylık, Beyso vb.),300 m2 sadece bayanlara özel çalışma alanlarıyla uzman hocalarla hizmet verdiklerini söylediler.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet