Skip Navigation Links

Güncel Spor Haberleri

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay futbol Turnuvası

Güncel Spor Haberleri

Spor   A+a-

Cemil Soley Körfez Demirgücü 4 Murat Irmak Dörtyol İlk Kurşun 0
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Erhan Aksay Futbol turnuvası Körfez grubunda yer alan takımlardan Cemil Soley Körfez Demirgücü, Murat Irmak Dörtyol İlk Kurşun takımını 4-0 mağlup etti.
Hatay bölgesi hakemlerinden Oğulcan Yabanabat, Erkan Yalçın ile Hanifi Korkmaz'ın yönettiği karşılaşmada Cemil Soley Körfez Demirgücü takımının gollerini Nihat Toz (2), Sina ikiz ile Ümit Karadağ attı.
 
 
Refik Çoğum Arsuz Belediye 4 Selim Kurt Karayolları 4
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvasında İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmadaRefik Çoğum Arsuz Belediyesi ile Selim Kurt Karayolları takımları 4-4 berabere kaldı.
 
Erkan Yalçın, Uğur Şahin ile Emircan Siler'in yönettiği müsabakada, Refik Çoğum Arsuz Belediye Spor'un gollerini Erman Mansuroğlu (2) ile Yamaç Korkmaz (2) atarken, Selim Kurt Karayolları takımının gollerini ise Abdulkadir Raya, Aziz, Yusuf Öztekin ile Yusuf Sağlar (KK) attı.
 
 
İskenderun Kayra Spor Güle Oynaya Şampiyon
 
2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme Play-Off ligi yapılan son karşılaşmalarla tamamlandı. Ligin son haftasında Dörtyol 9 Ocak stadında yapılan karşılaşmada İskenderun Kayra Spor, takipçilerinden İcadiye Spor'u 3-0 mağlup etti.
Hatay bölgesi hakemlerinden Hasan Yüncüoğlu, Murat Yurttaş ile Sergen Gençoğlu'nun yönettiği karşılaşmada İskenderun Kayra Spor'un gollerini 38. dakikada Deniz Kapçak, 40. Dakikada Emre Nur ile 68. dakikada Yusuf Devecioğlu attı. Alınan bu sonucun ardından 2. Amatör Küme Play-Off karşılaşmasında grupta 13 puan toplayarak şampiyon oldu.
 
Bölgesindeki 80 bin nüfusa hitap eden İskenderun Kayra Spor, 2018-2019 Futbol Sezonunda Hatay 1. Amatör Küme'de mücadele etmeye hak kazandı.
 
Kayra Spor Gençleriyle Mutlu..
 
Bünyesinde yetiştirdiği genç ve yetenekli futbolcuları ile tüm dikkatleri üzerine çeken İskenderun Kayra Spor'a her kesimden tebrikler yağıyor. 14-18 yaş arasındaki gençlerle şampiyon olan ve Hatay 1. Amatör Kümeye çıkan İskenderun Kayra Spor'u gelecek yıllarda daha da başarılı olacağına inanılıyor.
 
Şampiyon Takıma Yemek Ziyafeti
 
Bölgemizin Saygın İş adamlarından Zeybek Asansör Şirketi sahibi Gökhan Zeybek, grubunda şampiyon olan ve Hatay 1. Amatör Kümeye çıkan İskenderun Kayra Sporlu futbolculara yemek ziyafeti çekti.
 
 
 
Alaattin Bereketoğlu Yargı Akademi 3 Denizgücü Kantin 0
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay futbol Turnuvası Körfez Grubunda yer alan takımlardan Alaattin Bereketoğlu Yargı Akademi Spor, Denizgücü Kantin Spor'u 3-0 mağlup etti.
M. Sait Güden, Mehmet Hanifi Korkmaz ile Oğulcan Yabanabat'ın yönettiği müsabakada Alaattin Bereketoğlu Yargı Akademi Spor'ın gollerini Oktay Esmer, Fatih Kıraç ile Hüseyin Araç attı.
Meydan Mahallesi taraftarları yaptıkları gösterilerle turnuvaya renk kattılar...
 
 
 
Barış Salık İskenderun Meydan 5 Beyazıt Kelleci HBB İskenderun 1
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu karşılaşmalarına İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmalarla devam edildi.
Tribünleri dolduran Meydan mahallesi taraftarları yaptıkları gösterilerle turnuvaya renk kattılar. Barış Salık İskenderun Meydan Spor takımı sahaya Anneler günü kutlu olsun pangartı ile çıktılar.
 
İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada Barış Salık İskenderun Meydan Spor, Beyazıt Kelleci HBB İskenderun takımını 5-1 mağlup etti.
 
Hatay bölgesi hakemlerinden Uğur Şahin, Erman Koca ile M. Alim Dönmez'in yönettiği karşılaşmada Barış Salık İskenderun Meydan Spor'un gollerini Selami Arpaçayır (3), Burhan Şimşek (2) atarken, Beyazıt Kelleci HBB İskenderun'un tek golünü de Hasan Can attı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet