Skip Navigation Links

Havuz Bakım Eleman'ı Oldular!

İstanbul Ulusal Havuz Enstitüsü öncülüğünde, İskenderun Halk Eğitim Merkezinin ortaklığında düzenlenen 'Havuz Bakım Elemanı' kursunu tamamlayan kursiy

Dünya   A+a-

İstanbul Ulusal Havuz Enstitüsü öncülüğünde, İskenderun Halk Eğitim Merkezinin ortaklığında düzenlenen ‘Havuz Bakım Elemanı’ kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen törene katılan İskenderun Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yiğit, “Geçtiğimiz aylarda, kimya mühendisi öncülüğünde ‘Havuz Bakım Elemanı’ kursu açıldı. Kursa 37 kişi müracaat etti ancak kursa devam eden 34 kişi sertifika almaya hak kazandı. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Kursla ilgili bilgiler veren Kurs Hocası Kimya Mühendisi Çiğdem Özer, “İstanbul Ulusal Havuz Enstitüsü öncülüğünde düzenlenen bu kurs daha önceki dönemlerde de ülkenin değişik yerlerinde Halk Eğitim Merkezlerinde yapıldı. Burada da olmasını istedim ve gidip eğitimini aldım. İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün de konuya sıcak bakmaları ve ilgi göstermeleri ile burada da bu kursu açtık. kimyasal, elektrik, makine eğitiminden, temizliğinden makine bakımına her türlü eğitim verildi. Alınan sertifikalar sadece bir belge değil. Aldığınız bu belge ile yaptığınız işin bir meslek olduğunu da kabul ettirmek adına önemli” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet